2016 Hedeflerim,motivasyon takvimim

Pazar, Ocak 03, 2016

Yeni bir yıla başladık.Yeni bir şeye başladık.Sanki bir şeyi bitirdik bir sonraki levele atladık.Önümüzde duran bu koca yıl için kendimizde değiştirmek istediğimiz neler varsa,yeni yapmak istediğimiz şeyler,sahip olmak istediğimiz şeyler,ulaşmak istediğimiz hedefler ; bunları oluşturmanın tam zamanı.
   Ben bu yeni yılda yapacaklarımı belirlemiştim kafamda ama somut bir karşılığa dönüştürmek aklıma gelmemişti. Youtube'da izlediğim bir video sayesinde tamam dedim ihtiyacım olan şey bu.Hemen 3 hedef belirledim,gerçekten yapmam gereken ve yapabileceğim 3 hedef belirledim bence burası önemli.3 liste yaptım ve yılın ilk zincirlerini oluşturdum.Neden bahsediyorsun derseniz bundan bahsediyorum.

                                                                             
   Siz de kendinize bir hedef belirlemek isterseniz kendiniz de bir liste oluşturabilirsiniz.Barış Özcan'ın hazırladığı takvimi de kullanabilirsiniz.Linkini koyduğum yazının sonundan takvimi indirebilirsiniz.Ben öyle yaptım.Benim çok işime yaradı siz de benimle aynı fikirdeyseniz bence çok iyi bir motivasyon yöntemi.
   3 hedef belirledim demiştim; biri 2 günde bir yazı yayınlamak biri her gün 20 dk yürüyüş ya da yoga yapmak +2 litre su içmek.Diğer hedefim ise kendimle benim aramda :)) 
   Daha çok oluşturmak istediğim hedef var 2 haftada bir kitap bitirmek gibi ama hepsini oluşturup assam çalışma masama gözüme fazla gelir,yapmak istemem diye en çok istediklerimi,en çok yararıma olacaklarını düşündüklerimi astım ki zinciri kırmadan yapabileyim.
   Kendimizi gerçekleştirebildiğimiz,sağlığımızın yerinde olduğu,sevdiklerimizle beraber olduğumuz,hayırlı bir yıl olsun 2016 inş.
   Gelecek yazımda görüşmek üzere :)


You Might Also Like

9 yorum

  1. Planli olmak iyidir. Ben de öncedrn planlarim hedef koyarim. Basarili, mutlu bir yil dilerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) Başarılı,mutlu,sağlıklı yıllar :))

      Sil
  2. bayıldım. ben de hemen indirdim ve kendime iki hedef koydum, motivasyon doluyum şu an! :)

    YanıtlaSil
  3. bayıldım. ben de hemen indirdim ve kendime iki hedef koydum, motivasyon doluyum şu an! :)

    YanıtlaSil
  4. Aaa bunu çok beğendim. Ben de aynı şeyi 2017 için yapıyorum şimdiden. Takvimin 2017si de var mı ki acaba? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa beğenmene çok sevindim bir kişi daha motivasyon dolduysa ne mutlu, Linkteki takvimi indirebilirsin bence çok bir şey farketmez, belki yeni yılda başka fikirlere karşımıza çıkar Barış Özcan :) Ben blogda düzenli yazı yazma hedefi haricinde faydasını gördüm :))

      Sil
    2. İndirip aldım bile çıktıları :) Zaten yıllara bölmemiş ben yanlış görmüşüm fotoğraftan. Bakalım hedeflerin devamını takvimden yürüteceğim. Sonuçları paylaşırım.
      Bu yıl tekrar hedef koy o zaman blogu :)

      Sil
    3. Umarım bu sefer yapabilirim :) Senin hedeflerini de merak ettim şimdi belki blogunda sen de paylaşırsın.

      Sil