Günlük makyaj rutinim

Çarşamba, Ocak 06, 2016



   Bugün sizlerle bu aralar yaptığım günlük makyajımı paylaşmak istiyorum.5 dakikada yapılabilen bir makyaj ve tam istediğim gibi hem modern hem minimal.Umarım keyifle okursunuz :))

   Öncelikle yüzümü temizledikten sonra Marilou bio'nun nemlendiricisini sürüyorum.Makyaj bazı olarak da kullanılabilir yazıyo arkasında.Gerçekten de kuru cildi yağlandıran bir nemlendirici olduğu için makyajın yüzümde iyi tutunmasını sağlıyo.(Eğer kuru ciltliyseniz ve makyaj yüzünüzde pul pul gözüküyorsa bi bakabilirsiniz.)Ama bunu rahatsız etmeden yapıyo yüzünüzde ağırlık hissetmiyorsunuz.Ardından tüm yüzüme iç kısmına daha da yoğunlaşarak real tecn. expert face brush la pure beauty'nin bb kremini uyguluyorum.


Ardından kapatıcıya geçiyorum göz altlarımın iç kısmına en mor olan yerlere garnier'in bb göz roll onunu uyguluyorum.Gözümün tam altına ve alt köşesine de(bi tuhaf mı anlatıyorum umarım anlıyosunuzdur) Note full coverage concealer'in 3 numarasını birer nokta şeklinde koyup parmaklarımla dağıtıyorum.



Göz altlarımın sadece iç köşelerini pudrayla sabitliyorum.Far fırçamla :))


Ten makyajıma ara veriyorum ve göze geçiyorum.Göz kapağımda renk eşitsizliği varsa garnier'in göz bb siyle düzeltiyorum.Bu adımı yapmışsam farlar rahat ve homojen dağılsın diye pudramla çok az üstünden geçiyorum.


Bahama mama bronzer'ı göz kapağıma katlanma bölgesine kadar uyguluyorum.Fırçada kalanı da alt kirpik dibime geçiyorum.Ardından Gosh un allığındaki gül kurusu rengi katlanma bölgesine kahverengi farın da kenarlarını dağıtıcak şekilde uyguluyorum.Kirpiklerimi kıvırıp Maybelline black drama rimelimi de uyguladıktan sonra göz makyajımı bitiriyorum.

Kaşlarımı Wet'n wild ın şeffaf kaş jeliyle sabitliyorum.

Elmacık kemiklerimin altına bahama mama bronzer ve expert face brush la belli belirsiz bir kontür uyguluyorum ardından yanaklarımın gerisine doğru çok az The balm Frat boy allığı uyguluyorum.


En son olarak da Burt's bees in narlı dudak nemlendirisiyle makyajımı tamamlıyorum.


Ya hiç makyaj yapmıyorum ya da bu makyajı uyguluyorum bu aralar, umarım beğenmişsinizdir ve bir kaç fikir kapmışsınızdır.Fikirlerinizi görüşlerinizi yorum kısmına bırakmayı unutmayın.Bir sonraki yazımda görüşmek üzere, sağlıklı mutlu huzurlu günler :)




















You Might Also Like

2 yorum

  1. Çok güzel görünüyorlar hepsi ama ORDAKİ ALASKA'NIN PEŞİNDE KİTABI MI??? Çok severim ya okumuştum bitirdin mi bilmiyorum o yüzden spoi vermiyim en iyisi ^^ John Green'in tüm kitapları insanı bambaşka dünyalara uçuruyor onun kitaplarını okurken kendimi kaybediyorum.
    Günlük makyajını çok sevdiiim şu bahama mama'dan ben de almak istiyorum ama önce NYC'nin bronzer'ını deneyeceğim bakalıım.
    Bu arada blog keşif etkinliğinden geliyorum blogunu takibe aldım benimkine de beklerim sevgiler ^^
    tekboynuzlupanda.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Günlük makyajımı beğenmene çok sevindim :)) John Green ben de çok seviyorum kitaplarını eline aldığın an başlayıp bitirirsin öyle kitaplar gerçekten,Alaska'nın peşinde'yi türkçeye ilk çevrildiği zamanlar alıp okumuştum hemen ne zamandı hatırlamıyorum :) Bahama mama tam kontür pudrası aynı zamanda harika bir kahverengi mat far benim olmazsa olmazım kendisi.NYC den beklediğin performansı alamazsan bakabilirsin.
      Takipteyim tabi ki ben de senii :)) Sevgiler.

      Sil