Alışveriş #1

Salı, Şubat 09, 2016



  
 Sizinle son 1 haftadır yaptığım alışverişi paylaşmak istiyorum.Çok bekletmeden yazmak istedim ki beğendiğiniz bir şey olursa siz de bakabilin.

   Gratis alışverişimden başlayalım.
Swissco-Ultimate Detangler
Tangle Teezer'a benzediği ve normal taraklardan farklı olduğu için merak ettim.Kullananların yorumlarında pek farkları olmadığını okumuştum.Zaten tarağa ihtiyacım varken bunu almak istedim.İsmi Ultimate Detangler,fiyatı 15,90 (bu sefer fişini atmadım).İlk yorumlarıma gelirsek bence güzel açıyor saçı ama diğer taraklarla büyük farklar yok arasında.Tutması rahat elinizle kolay bir şekilde kavrayabiliyorsunuz.Plastik olduğu için saçı elektriklendiriyor biraz ama ben yine de sevdim :) Tangle Teezer kullanan varsa gerçekten denildiği kadar var mı bizimle yorumunu paylaşırsa sevinirim.
Garnier-Göz Makyaj Temizleyicisi
   Aslında tüm makyajımı Garnier kusursuz makyaj temizleme suyuyla çıkarıyordum.Suya dayanıklı maskara kullanmadığım ve eyeliner çekmediğim için bir sorun olmuyordu.Görkem Karman'dan duydum ben de tabi ki, çok güzel çıkarıyor makyajı ayrıca kirpiklerimi uzattı diye :)) Ben de merak ettim gittim aldım hemen kirpiklerimi uzatacak mı bakıcam artık :)) Hem kusursuz makyaj temizleme suyum da çabuk bitmez dedim zaten 3-4 ayda anca bitiyor ama böyle devam edeceğim artık.Bitirmeye yakın yazısını yazarım.



Islak mendiller-Kağıt törpü

   İhtiyaç dahilinde bittikçe alınanlardan.Törpü bitmiyor tabi ki daha ziyade kayboluyor :)
Eklips-Seyahat boy 5'li fırça seti
   Amacım göz firçası almaktı Real Tecn. eye starter kit mi alsam diye düşünmüştüm baya, sonra bir kaç yorum okuyunca, karıştırma fırçası fazla büyük kapatıcı fırçası olarak kullanıyorum o şöyle şurda kullanıyorum yorumlarından sonra vazgeçtim.İçindeki fırçaların hepsini kullanabilecek olsam indirimde almayı planlıyordum ama indirimsiz fiyatı 90 la 100 arası değişiyor her gittiğimde, indirim dönemi de düşse düşse kaça düşecek sanki, her gün smokey eye mı yapıyorsun dedim ve oyumu eklips den yana kullandım :)) Çünkü bence büyük fırça hariç hepsi göz makyajı için :)) 29.90 fiyatı.Eve geldiğimde bu kadar beğeneceğimi düşünmemiştim inanılmaz yumuşaklar boyutları ideal, bayıldım.Büyük olan pudra fırçası diyor ama ortadan basık ve küçük öyle pudra fırçası gibi büyük değil.Günlük makyajda kontür yap allık sür harika ve yumuşacık tekrardan söylemek istedim.Bende eklips'in diğer 5 li fırça seti de vardı onlar bu fırçalar kadar yumuşak değiller kesinlikle.Daha kullanmadan gözüm kapalı ihtiyacınız varsa tavsiye ederim :)




Alışverişin en sevdiğim kısmına geçebiliriz, bu bardağa bayıldım ya.Termos gibi bir şey arıyordum aslında o yine kaldı, çocuklar için kahvaltı setinin bardağıydı :) boyut olarak da normal kupa kadar büyük değil, tatlılıktan ölüyor bence.Başucumdan ayırmıyorum. 12.50 tl Paşabahçe'ye bakabilirsiniz.


Kazaklara gelirsek ikisini de indirimden aldım birini dün birini geçen hafta içinde bir gün almıştım hala mağazalarda var.Yazıyı erken yayınlamak istememin nedeni bunlar.




   Basic olanlar benim üniformalarım olduğu için bu laciverti hiç düşünmeden satın aldım yanında fermuar detayı var başka bir esprisi yok, omuzları hafif düşük, kalın ve kaliteli duruyor.80 tl'den 40 tl'ye düşmüş Mango'ya bakabilirsiniz.

   Mangodaki beğendiğim oversize kazakları indirimde bulamamıştım.Dün rastgele Mavi'ye girdim baktım indirimdeydi bu güzellik, daha önce de görüp beğenmiştim ama 100 tl verecek kadar beğenmemişim demek ki 50 tl olunca artık almazsam ayıp olacaktı kazağa :)) Mavi'de güzel indirimler var şu ara aklınızda bulunsun.



   Alışveriş yazısı yazmak da yapmak kadar keyifliymiş ama baya uzun oldu,kısa kısa anlatmayı başaramıyorum sanırım.Umarım sıkılmadan okumuşsunuzdur.
          
Bir sonraki yazımda görüşmek üzere mutlu,huzurlu günler :)
 

You Might Also Like

13 yorum

  1. Hüle güle kullan, kazaklara bayıldım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmene çok sevindim :)) teşekkürler

      Sil
  2. İyi günlerde kullanın özellikle fırça setinde gözüm kaldı :)
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim,yeni fırça alınca insan gereksiz yere bir mutlu oluyor,aldıkça alası geliyor ben de anlamış değilim :))

      Sil
  3. Güle güle kullan canım, indirim bitmeden değerlendirmek gerekiyor :) bugün bende alışverişteydim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler,siz de aldıklarınızı güzel günlerde kullanın :)

      Sil
  4. Güzel günlerde kullan aldıklarını:)

    YanıtlaSil
  5. Blog dünyasına hoş geldin. Aldıklarının hepsi güzel seçimler. Güle güle kullan.

    YanıtlaSil
  6. Ben seni zaten takipteyim :) çok güzel bir blogun var.

    YanıtlaSil
  7. Maviden almış olduğunuzun yeşilide bende mevcut bayılarak kullanıyorum güle güle kullanın :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok tesekkurler :) siz de güle güle kullanın.Sevgiler💐

      Sil