Rimmel London-Lash Accelerator Maskara

Cuma, Şubat 05, 2016




  Günaydın, bugün size Rimmel London markasının Lash Accelerator maskarasından bahsedeceğim.Bu maskarayı Watsons'ın yapmış olduğu hafta sonu indirimlerinin birinden almıştım.1 alana 1 bedavalardan.Sevdiğim kullandığım ürünler varsa eğer  benim en sevdiğim indirimlerden haftasonu indirimleri :))

 Maskara düz,plastik fırçalı yani benim bildiğim dolgunluk için değil tek tek ayırmak uzatmak için.Ben de böyle maskaraları merak ettiğim için bunu almak istemiştim.Şu an için de kullandığım maskara kendisi daha 1.tüpümdeyim diğeri de beni bekliyor ama sanırım onu almak isteyen bir arkadaşıma hediye edeceğim çünkü ben pek sevemedim kendisini.

   Neden sevmedim, vaatlerini yerine getirmediği için mi hayır,o konuda bence gayet başarılı uzatma ve tek tek ayırma kısmında sorun yok, sevmememin birinci nedeni yapısının çok ıslak olması, 5 aydır açık belki tüpü ama ıslaklığı ilk günkü gibi hala.Ben ıslak maskaraları severim sanmıştım ama bir şeyi unutmuşum üşengeçliğimi, son dakika makyaj yapacağım diye uğraşmalarımı unutmuşum evet :)) Maskarayı sürüyorum tek kat, sürerken illa ki göz kapağıma bulaştırıyorum,sürme işlemim bitiyor gözümü kırptığım an göz altlarım rimel oluyor parmağım dokunsa anında elime geçiyor elimi yüzüme sürüyorum sonra onu temizleyeceğim diye uğraşıyorum,Asla benlik bir maskara değil, okul zamanı hiç kullanmıyordum zaten,okul zamanı Maybelline-the falsies black drama satın almıştım o harika bir şeydi ama bitti :( Onda hiç böyle sorunlar yaşamadım istediğin kadar sür bundan çok daha doğal duruyordu ve bir yere bulaşmıyordu.Ama bitti :( Ben de bunu bitireyim tatilde diye buna geri döndüm.



   Çok fazla maskara uygulanmış görüntüyü ben günlük makyajda sevmiyorum.Bu rimelin ıslaklığından dolayı mıdır daha tek katta, biraz çok sürsem örümcek bacağı görünümüne ulaştırıyor ve her yere bulaşıyor tabi ki.2-3 dakika gözünüzü çok temkinli kırparak kurumasını beklerseniz belki bulaşmaz ama bana hep bulaştı.Sonrasında akma yapıyor mu diye sorarsanız benim gözümden hiç bir maskara akmaz ama sizde bazı maskaralar akıyorsa bu rimel de akanlardan olacaktır diye tahmin ediyorum.Alt kirpiklerime sürmeye niyetlenmedim bile.
   Bir artısından bir eksisinden daha bahsedeyim.Artısı çok kolay temizleniyor eksisi kirpikleriniz kıvrık değilse düzse bu maskaradan nefret edersiniz ablamda denedik test ettik sonuç berbat :(
   Maskaradan beklentileri herkesin farklı, siz ıslak yapıdan,uzun uzun maskara sürmekten hoşlanıyorsanız,kirpiklerinizin dolgun değil ama uzun uzun gözükmesini istiyorsanız sevebilirsiniz belki.Dediğim gibi benim sevmememin nedeni ıslaklığı yoksa üzerinde yazan vaatlerin hepsini yerine getiriyor.


   İkinci sebebim ise içeriğinin tek kelimeyle berbat olması bir maybelline maskara 3 lerde gezerken 7 lik, zararları üst limitlerde gezen maskarayı ben gözüme sürmem,size de alın diye tavsiye etmem.Bu maskara ayrıca benim gözümde yanma yapan ilk maskara üst kirpik dibimden gözüme değiyor sanırım ya da çıkarırken de gözümle temas ediyor sonrasında hep gözümde yanma problemi yaşıyorum ama alerji riski tavan zaten buna şaşırmamalıyım.Yaşasın maybelline maskaralar <3 deyip yazımı sonlandırıyorum:)
   Yazının sonunda size küçük bir sürpriz yapayım,kirpiklerimdeki duruşunu göstereyim.



   Nasıl rimeli fotoğraflayabiliyorsunuz gerçekten hayran kaldım ben asla yapamadım.Fotoğraftaki duruşunda bence de hiçbir sorun yok çünkü çekemedim :))



Bir sonraki yazımda görüşmek üzere,sağlıklı mutlu günler :)
  

You Might Also Like

11 yorum

  1. Kirpikleri tek tek ayırması güzelmiş ama ıslaklığı çekilmez dert bu arada ürün zararlarını ölçtüğün uygulamanın adı ne çok merak ettim ve blog tasarımını kime yaptırdın?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kullandığım internet sitesi ''http://www.ewg.org/skindeep'' kendisi hayatımın keşiflerinden biri çok yardımcı oluyor bu konuda bana.Ayrıca yayınlanmış makaleleri kaynak göstererek puanlama yapmışlar başka internet siteleri de var bu konuda ama onlarda kaynak belirtilmemiş.siteyi kesinlikle incelemelisin.Blogun tasarımı bana ait:)

      Sil
    2. siteye baktım gerçekten yaralı bir site bu arada blog tasarımın hele bunu kendin yapabiliyor olman çok güzel keşke bende de böyle beceriler olsa:)

      Sil
    3. Aslında çok basit sen de yapabilirsin farklı temalar, istersen mail yoluyla yardım edebilirim :)) Bir tema indirdim sadece ve başlık fotografı sanırım ismi, onu yaptım koydum.

      Sil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. arzucetinkaya007@gmail.com mail adresim yardımcı olursan sevinirim :))

      Sil
    2. Seve seve yardımcı olmaya çalışırım :))

      Sil
  3. Bu rimeli birkaç youtuberdan duymuştum. Rimmel'ın maskaralarını kullanmadım daha önce. Bu ürünü merak ediyordum. Detaylı bilgi verdiğin için teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  4. Merhaba, blog keşif etkinliğinden geliyorum. Blogunuz gerçekten çok tatlı. Bu maskarayı bende merak ediyordum ama olumsuz yorumlarınızı duymak iyi oldu. Bende Maybelline seviyorum değiştirmeyi de düşünmüyorum artık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba :) teşekkür ederim.Maybelline'nin maskaraları ile devam :))

      Sil