Bitenler #2

Cuma, Eylül 30, 2016

 
   
   Uzun bir aradan sonra ne yazsam diye düşündüm ve hazır eve dönmüşken ve odamı toparlıyorken kenarda sakladığım boş kutulardan kurtulmak istedim.Umarım keyifle okursunuz.Hepinize mutlu günler diliyorum 💕 

1.Le Petit Marseiliais Besleyici El Kremi : En sevdiğim el kremlerinden biri oldu, geçtiğimiz kış kullanıp bitirdim.Yazısı da blogda mevcut okumak isterseniz başlığa tıklayabilirsiniz. Şu an eskiye oranla daha çok su içsem de gün içinde çok fazla kuruyan ellerim için tekrar satın alacağım ilk krem olacak.

2.Gülsarayı Doğal Gül Suyu : Gül suyunu bir çoğumuz kullanıyoruz.Kokusundan dolayı kullanmaktan hoşlanmayanlar var.Ben kokusunu da etkilerini de doğallığını da seven taraftayım.Kısa vadede mucizeler yarattığını söyleyemem ama uzun vadede cildi pürüzlerinden arındırdığını, gözenekleri temiz tutup sıkılaştırdığını gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.Tabi ki kullanmaya devam ettiğiniz süreç içerisinde :)) 
   Benim burnumun üstü başta olmak üzere yüzümün iç kısımları çok pürüzlü olur her gün peeling ya da peeling etkili bir pamukla yuvarlak hareketlerle temizlemem gerekir ki pürüzsüz olsun.İki yöntem de uzun vadede bana zarar verecekken her gün doğal bir şeyle yüzümü silmem aynı etkiyi veriyorken ben bu yöntemi kullanmayı seçenlerdenim.
   Markası çok da önemli değil bence sadece içerisinde sadece gül suyu olanları tercih ediyorum tabi ki.Bu konuda bir şey daha eklemek istiyorum Otacı'nın Güllü Suyu'nu kullanıp beğenmeyen arkadaşlarım için söylüyorum o sadece gül suyu değil, içerisinde başka içerikler de var, bunu da söylemek istedim baya popüler bir ürün ama yanlış kullanılıyor :(

3.Amie- Skin Shield Daily Moisturiser spf 15 : Bu Amie'nin günlük nemlendiricisi uygun fiyatlı temiz içerikli ürünler kullanma hevesim başladığı zamanlarda ilk aldığım yüz nemlendiricisiydi.O dönem severek kullanmıştım ama daha yarısına gelmeden içerisindeki simlerden rahatsız olduğum için kullanmayı bırakmıştım.Rahatsız edici simleri olmasa kesinlikle bitirirdim.İçeriği zengin, uva.uvb koruyuculu, paraben, sülfat, mineral yağ ve hayvanlardan elde edilmiş bir madde içermeyen güzel bir kremdi.Ama şu an Gratislerde satılmıyor bile sanırım.Marilou Bio da kalktıktan sonra temiz içerikli bir ürün kalmadı sanırım Gratislerde :((

4.Garnier Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu : Bu şişeyi sevmeyen el kaldırsın var mı arkadaşlar  :)) Elimdeki de bitince farklı bir miseler su denemek istiyorum artık.Önerilerinizi bekliyorum!



5.Otacı Bitki Özlü Şampuanlar : Yaklaşık 2 senedir sadece Otacı'nın bu şampuanlarını kullanıyorum.Şampuandan temizlemesi ve zarar vermemesi haricinde hiç bir şey beklemiyorum ben.Bu konuda da bu şampuanları kesinlikle tavsiye ederim.Organik bir şampuan değil ama içeriği diğer şampuanlara göre daha temiz.Çeşitleri arasında çok fark yok genelde hangisi satın almak istiyorsam onu alıyorum.Fiyatları indirimde 12,5 tl ydi ama yazın hiç bakım ve kozmetik alışverişi yapmadığım için fiyatlarda bir değişim olmuş olabilir :)) 

6.Le Petit Marseiliais Beyaz Şeftali ve Nektarin Banyo ve Duş Jeli : Bu galiba içlerinde en sevdiğim, kokusunu çok seviyorum.Her banyoda duş jeli kullanmıyorum ama yazın bu konuda kendimi sınırlamıyorum bunu da severek kullandım bitirdim.Banyodan sonra cildi kurutmaması güzeldi, kokusunu da gün içinde burnumu koluma dayarsam duyabiliyorum o da güzel :)) Ama şu an lavantalı doğal sabunuma geri döndüm :)) Arada kaçamak yapmak istersem diye diğer çeşitlerinden de banyoda mevcut :)

7.Pure Beauty-BB Krem : Bu kreminde yazısı blogda var, kullandığım tek ten ürünü başka bir tane almaya gerek duyurmadı bende.Şu an ikincisini kullanıyorum.Yazısını okumak isterseniz başlığa tıklayabilirsiniz :)




8.Wet n Wild-Megaclear Maskara : Kaşlarımı sabitlemek için geçen sene kullandım bitirdim.Güzeldi tekrar alabilirim.Yazısını okumak isterseniz başlığa tıklayabilirsiniz :)

9.Nivea- Nem Maskesi : Öncelikle kuru ciltliyim ve bu maskeyi çok severek kullandım bitirdim.2 kullanımlık satılıyor ama ben bir poşedini 2 ye bölüp kullandım, fazla ürün var içinde bence.Neme doymuş, sağlıklı, parlak canlı bir cilt elde etmiştim.Tekrar seve seve satın alırım.Kokusu da çok güzeldi.

10.Beauty Formulas Burun Bantları : Burun bantları en büyük kurtarıcılarım olsa gerek.Burnumda siyah noktadan ziyade beyaz nokta ve pürüzlenme sorunum var.Haftada bir kez yaptığım bir şey genelde.Çok faydasını gördüğümü söyleyebilirim bir de o çıkan şeyleri görmek insana gerçekten farklı bir zevk veriyor :))  Bunun haricinde Bim'de satılan o meşhur bantlardan kullandım bence aralarında pek bir fark yok ama fiyatı Bim'dekinin daha uygun olduğu için onunla devam ediyorum.Kokusundan rahatsızım ama onların, bunun kokusu o kadar da kötü değildi diye hatırlıyorum.

11.Maybelline-The Falsies Black Drama : Kirpikleri çok güzel uzatan biraz da kıvıran, çabuk sabitlenen, gün içinde dökülme ya da akma yapmayan çok güzel bir rimel.Bir önceki yazımda kendisinden bahsetmiştim okumak isterseniz başlığa tıklayabilirsiniz :)

   Bloguma yeni gelen izleyicilerimin hepsine geri dönücem, takip edip yazılarımı okuduğunuz için çok teşekkür ederim :) Bitirdiklerimin arasında sevdikleriniz ya da sevmedikleriniz varsa bana yazarsanız çok sevinirim.Ayrıca yenileri için tavsiyelerinizi bekliyorum :))















You Might Also Like

16 yorum

  1. Amie markasını ilk defa duydum paylaşım için teşekkürler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amie'nin ürünleri 2 sene önce Gratis raflarında vardı, hatta benzer farklı temiz içerikli markalarda vardı fakat ilgi mi azaldı noldu kayboldu hepsi :(( Yorumun için ben teşekkür ederim ayrıca.

      Sil
  2. Tane tane, detay detay anlatmışsınız sıkılmadan okudum. Ben de gülsuyu kullananlardanım. Özellikle lise çağların da sivilceler için 😄. Sivilceler geçeli çok uzun zaman oldu tabii ama gülsuyu alışkanlığı devam ediyor 😄. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazıyı keyifle okumanıza çok sevindim, Gül suyu güzel ya :))

      Sil
  3. Tane tane, detay detay anlatmışsınız sıkılmadan okudum. Ben de gülsuyu kullananlardanım. Özellikle lise çağların da sivilceler için 😄. Sivilceler geçeli çok uzun zaman oldu tabii ama gülsuyu alışkanlığı devam ediyor 😄. Sevgilerimle.

    YanıtlaSil
  4. Hepsi de çok güzelmiş, yerine gelsin yeniler :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen yerlerine neler alsam acaba ?? En sevdiğimiz kısım zaten :))

      Sil
  5. Bitenler yazılarına bayılıyorum bende biriktiriyorum ev cöpten gecilmiyor bir türlü yazamadım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Di mi bitirdiğini görmek de çok zevkli, yazmak okumak da çok zevkli :)) Seninkini de bekliyorum.

      Sil
  6. Yaşasın bitirebilmek :) Bende yazacağım karar verdim, okuması çok zevkli :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. yazmalısınız ben seve seve okurum, yayınlanmamış yanıt kusura bakmayın şimdi farkettim :)

      Sil
  7. Sizi takibe almışım ben :)) Çok teşekkürler güzel yorumunuz için.

    YanıtlaSil
  8. ilginiz için teşekkürler o zaman , galiba bu sefer ben geç kalmışım takip için:)

    YanıtlaSil
  9. Yorum atamıyorum bayadır takip ettiğim bloglara bu sebepten fark edememişsinizdir, Blogger takipçieri daha iyi tanıtan bir yol bulmalı :))

    YanıtlaSil
  10. Ne güzeli bir sürü şey bitmiş :) Otacı şampuanları baya merak ediyorum ilk fırsatta denicem :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet baya bitirebildim ben de şaşırdım kendime :)) Denemelisin ve yorumlarını şimdiden çok merak ediyorum.

      Sil