Alışveriş #3

Pazar, Kasım 13, 2016

 


   Günaydın, gününüz çok güzel geçsin.Yakın zamanda yaptığım alışverişlerimi topladım sizin için.Bakalım neler almışım.

 En son yazdığım yazım Nivea'nın Pure&Natural serisinin nemlendiricisiydi. Tabi ki canım kremimi tekrar satın aldım a101'den hemde 9.90 a. Bu seriden yeni bir şey daha deneyeyim dedim ve temizleme sütünü de aldım aynı fiyata.Hiç kullanmadım yazıdan sonra kullanmaya başlıcam, makyajı da çıkardığını söylüyor bakalım.

   Kullanan herkesin çok beğendiği cildini çok iyi temizlediğini söylediği Himalaya'nın neem özlü maskesini almıştım bir kaç hafta önce. Bunu bir kaç defa kullandım, umduğumu bulamadığımı söyleyebilirim ilk izlenim olarak.Burnumdaki beyaz noktalarda hiç bir etkisini görmedim diğer temizleyici maskeler gibi cildin yüzeyini güzel arındırdı ama gözenek temizliği ben gözlemlemedim bir burun bandı değil kendisi :)



   Avon alışverişime gelecek olursak bu avondan yaptığım ikinci alışverişim ilkini lisede yapmıştım :)) Avon naturals skin care serisinden aloe vera ve pamuk özlü yüz spreyini aldım.Kendisi tam bir fiyasko içinde aloe vera ve pamuktan başka her şey var bir kere kullandım sadece, biraz daha kullanıp yorumlarımı sizinle paylaşırım.Fiyatı 7 tl civarı.
   Nutra Effects Hydration jel kremi sipariş vermiştim yüz kremim bitti başka bir şey deneyeyim diye gelmesini beklerken nivea yı aldım tekrar kullandım tabi. Bu kremle ilgili yorum yapmıcam şu an onu da yazısına saklayayım.Fiyatı 13 tl civarı.



  Vee gelelim renkli kozmetiğe. Cilt bakımını daha çok severim ama bir 5 6 aydır hiç makyaj ürünü almadığım için aldıklarım çok değerli benim için :)) Sleek ülkemize geldiğinden beri aklımdaydı bir şeyler almak çünkü ambalajları çok güzel bence. 



Far paletlerinden Oh So Special'ı seçtim yakın zamanda birinde görmüştüm çok beğenmiştim pembelerle kahvelerin bir arada olmasını.Şimdi yakından baktığımda da renklerinin çok çok kullanışlı olduğunu düşünüyorum.Mat kahvelerin her tonu mevcut doğal makyajın olmazsa olmazları, ışıltılı çok güzel bronz renkler var hepimizin en sevdikleri ve çok tatlı mat ve ışıltılı pembeler var canlı ve modern makyajlar yapılabilir bu tonlarla da.Yapıları nasıl, gözde nasıl duruyor bilmiyorum şu an yazıyı yayınlar yayınlamaz kurcalamaya başlıcam Gratis'in indirimi bitmeden size fikir olsun diye hızlıca yazmak istedim.Far paleti indirimli 26 tl



   Kontür ve allık paletinde de Light rengini seçtim.İçinde mat bir kontür pudrası, aydınlatıcı ve ışıltılı pembe-mercan tonlarında bir allık var. Böyle 3 lü bir palet istiyordum zaten umarım yapıları tende duruşları da güzeldir.Bu da 28 tl



   Eklips in bu efsane fırçalarından her indirimde bir tane alıp koleksiyonu tamamlamak istiyorum ben de, allık fırçasıyla başladım gerçekten yumuşacık. Bir snapte baş kısmının sapından ayrıldığını görmüştüm ama umarım uzun bir süre beraber olabiliriz kendisiyle <3 13,50 tl

   Fotoğrafları farklı bir makineyle çekmeye başladığım için netlik ve ton farklılıkları var bunun için kusura bakmayın, benim telefonum bu işte daha başarılıydı sanırım :)) 

   Aldıklarım hakkında yorumlarınızı bekliyorum, sizin kullandıklarınız var mı, Özellikle Sleekten başka neler almamı tavsiye edersiniz yorumlarınızı bekliyorum.


   Bir sonraki yazımda görüşmek üzere.

You Might Also Like

15 yorum

  1. eklips in gold fırçaları bir harika :) bende çok seviyorum

    YanıtlaSil
  2. Güle güle kullanın :)
    Blog keşif etkinliğinden geliyorum takibe aldım sizi.Bende beklerim.
    pelorina.blogspot.com

    YanıtlaSil
  3. İyi günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil
  4. Sleek far paletleri çok güzel canım özellikle far paleti her makyaj için rahatlıkla kullanılabilir :) Eklips fırçayı ben de merak ediyorum ve yorumlarını bekliyorum :) Hepsini mutlulukla kullan <3 Sevgiler ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok güzelmiş gerçekten renklerini çok güzel veriyorlar ve hiç tozutmuyorlar, çok çok beğendiğimi söyleyebilirim şimdiden :) Fırçayı da çok beğendim diğerlerini de tamamlıcam, sana da tavsiye ederim bakmalısın <3 <3

      Sil
  5. Güzel günlerde kullan hepsini,Sleek'in aydınlatıcı paletleri güzel ama aydınlatıcılarla aran iyi değilse çok da gerekli değil,çünkü doğal duran ürünler değil;ama dudak kalemleri çok güzel.İlk fırsatta likit aydınlatıcılarına bakmayı düşünüyorum,Nars'a muadil olanlar var seride :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederim :)) Aydinlatici paletleri gercekten cok guzel gozukuyor ama aydinlaticilarla cok aram yok tahmin ettigin gibi :) bu face form paletteki aydinlatici cok dogal bir sonuc veriyor o bana uzun bir sure yeter :)) dudak kalemlerine muhakkak bakicam ama 🌟 Sleek iyi ki gelmis.

      Sil
  6. Güzel günlerde kullan canım <3

    YanıtlaSil