Günlük Makyajım | Ocak

Salı, Ocak 10, 2017


Her ay, o ay yapmak istediğim makyajı sizinle paylaşayım diyorum ne dersiniz? Niye böyle bir şey yapıyorum ya da neden ayın sonunda değil de başında derseniz, çünkü bir makyaj çantası hazırlayayım istiyorum o ayın makyaj ürünleri olsun sadece içinde ve makyaj yapmak istediğim günler oradaki ürünlerle hemencecik yapıyım :)) Diğer türlü ben çekmeceme bakıyorum onlar bana bakıyor bir kapatıcı bir rimel çıkıyorum sonra :)) Hem yanıma almam gerektiğinde de kolaylık olur. Ne kadar üşengeç olduğumu anladıysak bence bu ay kendime hazırladığım makyaja geçebiliriz!


Tabi ki Pure Beauty bb kremimi nemli süngerle tüm yüzüme ince bir şekilde uyguluyorum, ardından göz altlarımı burnumun üstünü ve kenarlarını, çenemi ve alnımın ortasını Rimmel London Match Perfection kapatıcı ile nemli sünger yardımıyla kapatıyorum.


Üst kirpik dibime Essence Teddy göz kalemini ince bir çizgi halinde çekip parmağımla hafifçe dağıtıyorum, Maybelline Lash Sensational rimelimi tek kat sürüyorum.(Günlük olarak kullanılacak bir rimel bence değil kirpiklerden zor çıkıyor ve birkaç katta kirpikleri ağırlaştırabiliyor ama elimde başka rimel yok şu an az ürün diyorum ama yedeğim bari olsun almalıyım hemen) Ama verdiği görünümü gayet de seviyorum o konuda sıkıntı yok.


Yanaklarıma Gosh un allık paletindeki gül kurusu rengi yanaklarımın gerisine doğru çok hafif uyguluyorum çünkü soğuktan yanaklarım kızarıyor zaten allığı fazla kaçırmamam lazım :)) Sleek'in face form kitlerinden light rengini alıyorum. Kontür rengiyle, burnuma hafif bir kontür yapıp gözümün katlanma bölgesinden geçiyorum. Yanaklarıma istersem kontür yapıyorum ama gül kurusu allıkla pek gerek duymam büyük ihtimal. Aydınlatıcı ile de kaş kemiğimden ki aydınlatıcıyı en sevdiğim yer, elmacık kemiklerimin üzerinden geçiyorum.


Ruj olarak da favori nude m olan Pastel'in 536 sını uyguluyorum ve makyajım bitiyor. 


Benim bu ay için seçtiğim doğal günlük makyajım bu şekilde umarım beğenmişsinizdir. Umarım bu ay bu makyajı sık sık yaparım :) İçlerinde merak ettiğiniz ürünler varsa yazılarını yazmak için öne alabilirim. Bu arada makyajı yüzümde göstermeyi denedim ama yaptığım makyaj fotoğrafta farkedilmiyor bu konu hakkında çalışmam lazım. Diğer aya bu işi halletmiş olmak ümidiyle.
Bir sonraki yazımda görüşmek üzere :)
Yorum ve önerilerinizi bekliyorum <3

You Might Also Like

17 yorum

  1. Rujun rengi Mac-Mehr 'e benziyor sanki,yeterli bir günlük makyaj olmuş bence. Kendine iyi bak :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok benzemiyor keşke benzese :)) Rengi daha çok şeftalilik barındıran bir kahve.Teşekkürler!

      Sil
  2. Günlük kullanım için oldukça işlevsel ürünler bence de.Ortaya taptaze bir görünüm çıktığına kuşku yok ♥

    YanıtlaSil
  3. Great post,I looove it! So interesting :)
    Hope you'll click on links at the end of this post--->
    http://beautyshapes3.blogspot.hr/2016/12/christmas-outfit-unicorns-are-real.html#comment-form

    YanıtlaSil
  4. Yaa sen bu bb kremi denemedin mi daha, hemen denemelisin :)) Çok teşekkür ederim canım benim!

    YanıtlaSil
  5. Günlük kullanım için çok iyi bir çanta olmuş bence :) Ben de, kendime bir kutu hazırlayıp sıkılana kadar aynı ürünleri kullanıyorum hep. Hem pratik oluyor hem de elimdeki ürünleri daha efektif kullanabiliyorum. :) Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu aslında hep yapılan bir şey ama ben daha yeni başladım :) Ama böyle bir çanta hazırlamak bende kesinlikle işe yaradı dediğiniz gibi belki ben de bu sayede renkli kozmetik bitiririm :)) Sevgiler, teşekkürler!

      Sil
  6. Günlük kullanım için harika bir set olmuş hepsi de güzel ürünler

    YanıtlaSil
  7. bu ton rujları çok seviyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de ama diger aya daha koyu bir sey kullanmak istiyorum elim hep nude lara gidiyor 🌟

      Sil
  8. Canım çok beğendim bencede gayet yeterli <3 :)

    YanıtlaSil
  9. Pastel 536'yı ben de çok severek kullanıyorum canım hatta bu aralar elimden düşmüyor :)) Çok hoş ürünlerle pratik makyaj canım, çok sevgiler <3 :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkür ederim canım benim <3 :)

      Sil