İnsanı Salt Sevgiye Götüren Şarkılar | James Blunt

Pazartesi, Ocak 02, 2017

 

Sizin de sık sık evinizde ya da odanızda hoş ambiyanslar yaratıp sevdiğiniz şarkıları açıp öylece durduğunuz oluyor mu? Benim bu, uzun zamandır yapmayı en sevdiğim şeylerden biri. Kış mevsiminin en güzel zamanlarındayız, çoğumuzun yaşadığı şehir kar manzaralarıyla doldu.Belki aynı anda, camları açıp karları seyrediyoruz uzun uzun. Sizin de, kendinizle vakit geçirmek istediğinizde yaptığınız şeyleri merak ediyorum aşağı yazar mısınız?
   
Bugün sizinle bu güzel manzaralarda yapmayı en sevdiğim şeyi paylaşıcam. Müzik dinlemeyi ben de herkes gibi çok seviyorum ama iyi müzik dinleyeceksem keyifli bir ortam yaratıp ya da öylece yatağın üstünde sadece o müziği dinlemeyi seviyorum.Bir iş yaparken alttan çalması için de açıyorum çoğu zaman ama o doyum sağlamama yetmiyor. Müziğin tüm ritimlerini duymalıyım, en sevdiklerimi merak ederseniz ben büyük bir Radiohead fanıyım, neden Radiohead fanıyım çünkü bütün şarkılarını dinleyebiliyorum :)) En sevdiğiniz şarkıları albümden seçmekle bütün bir albümü aynı hazla dinlemek farklı şeyler bence. Belki Radiohead hakkında da yazarım. Hemen ikinci sırada da Coldplay vardır herhalde ama sonrası bazı etkenlere göre değişir şu an James Blunt mesela. Bugün sadece James Blunt şarkılarından bahsetmek istiyorum çünkü çok güzeller :)) 

Hepinize keyifli dinlemeler, ne kadar yoğun olursanız olun kendinize vakit ayırmayı unutmayın. Bu güzel ülkemizin geleceği için de hiç bir zaman umutsuzluğa kapılmayın. Hepsini atlatıcaz, biz neleri atlatmış bir milletiz. Birbirimizi koşulsuz sevdiğimiz, mucizelerle dolu bir yıl olması dileklerimle...













Mutlu Yıllar !



You Might Also Like

2 yorum

  1. Ne kadar güzel bir yazı olmuş canımm, heart to heart sevdiklerimden <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmene çooook sevindim, James Blunt insanı gereksiz yere mutlu eden seslerden bir de Beirut!

      Sil