Rimmel London | Match Perfection Kapatıcı

Çarşamba, Ocak 04, 2017

 

Kapatıcılar bir çoğumuzun en sevdiği makyaj malzemelerinden biri kesinlikle benim de öyle. Hiç makyaj yapmasak bile göz altlarına doğru bir şekilde kapatıcı uygulamak görünümü oldukça canlandırıyor ve güzelleştiriyor. Ben ten ürünü olarak sadece bb krem kullanıyorum yanında bir de doğal bitişli bir kapatıcıyla desteklediğimde istediğim görünümü elde edebiliyorum. Bazen sadece bb kremle eşitliyorum tüm yüzümü bazen bb krem+ kapatıcı bazense sadece kapatıcıyla tamamlıyorum makyajımı.



Doğal ve ince makyajlar yaptığım için kapatıcı seçmek benim için oldukça önemli. Cildimde incecik bir bb krem varken yüksek kapatıcılıkta bir kapatıcıyla göz altlarımı, kızarıklıklarımı nötrlemem absürt duracaktır. Bu yüzden doğal bitişli, orta kapatıcılıkta, simli ya da ışıltılı olmayan, nemli yapıda kolay ve homojen dağılabilen kapatıcıları tercih ediyorum.


Sizinle şimdiye kadar hep sevdiğim ürünleri paylaştım çünkü benim blog okurken de öncelikli amacım insanların gerçekten severek kullandığı ürünleri görmek istemem oluyor. Öylesine bir üründen bahsetmek yerine çok beğendiği, ya da merak ettiği ve aldığı bir ürünün yorumunu okumak bana daha çok zevk veriyor. Ben de bu sebepten hep öyle paylaşımlar yapıyorum sanırım bir de sadece kullanacağım ürünleri aldığım ve almadan öncede baya bir ürün araştırması yaptığım için de elimde gerçekten sevdiğim kullandığım ürünler var. Minimal bakım bloguna sahip olmak bunu gerektiyor tabii :))


Rimmel London Match Perfection kapatıcı da doğal makyaj sevenler için gerçekten tavsiye edebileceğim bir kapatıcı. Günlük olarak sadece bu kapatıcıyla göz altlarımdan burnumun üzerinden çenemden ve alnımdan geçmek yeterli oluyor. Uygulaması oldukça kolay hemen sabitlenmiyor ve kolay dağıtılabiliyor. Yapısı oldukça ince hiçbir ağırlık yapmıyor ve kendisini hissettirmiyor.

Bitişi beni gerçekten şaşırtıyor tenle çok güzel bütünleşiyor. İçerisinde sim ya da ışıltı bulunmuyor dicem ama çok çok çok az bir ışıltısı var ama o da güzel duruyor ve yakından baksanız bile gözüken bir şey değil. Bendeki rengi 030 Classic beige. Açık buğday tenime tam olarak uyum sağlıyor. Çizgilere dolmuyor yapısı çok ince çünkü ama inceliğine rağmen orta kapatıcılığa yakın bir kapatıcılığı var. Biter bitmez kesinlikle yeniden alacağım bir ürün. Fiyatı da indirimsiz 20 tl civarı olması lazım.


Bundan önce kullandığım kapatıcı Rimmel London Wake me up dı. Onun içerisindeki kendini belli eden ışıltılardan hoşlanmadığım için bunu tercih etmiştim. Bitişleri çok farklı değil Rimmel London wake me up daha sarı alt tonlu, biraz daha kremsi ve nemli bitişli, kapatıcılık olarak match perfection bence daha başarılı tüm yüzde kullanmak için de daha uygun wake me up bence sadece göz altları için yapılmış. Aydınlatma etkisi daha fazla sivilceyi ve burun kenarlarımızı aydınlatmak istemeyiz bence :))

Sizin doğal bitişli, ince yapılı kapatıcı tavsiyeleriniz var mı? Yeni hangi kapatıcıyı denememönerirsiniz aşağı yazın lütfen. Okuduğunuz için çok teşekkürler! 
Bir sonraki yazımda görüşmek üzere :)

You Might Also Like

22 yorum

  1. Günlük hayatımda ben de ince yapılı ürünleri tercih ediyorum. Bu kapatıcıyı da çok merak ediyorum ama en az iki kapatıcı bitirmeden yenisini almamaya kesin kararlıyım😃 Hedefime ulaşınca deneyeceğim sanırım😊 Güle güle kullan, sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu kapatıcıyı almadan önce ben de baya bekledim sonra mutlu son :) Kesinlikle hedefinizden dönmeyin ama onlar bitince deneyin bence, sevgiler!

      Sil
  2. Bende seviyorum bu ürünü ara ara kullanıyorum güle güle kullan sende 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler, genelde sevilen bir ürün ben de olumlu yorumlar sayesinde tanıştım kendisiyle zaten :))

      Sil
  3. Bende bu yazı gibi olumlu bir çok yazı okudum ancak elimde bitmeyi bekleyen kapatıcılar varken almayı göze alamıyorum.Biraz eksilseler aklımda ilk sırada bu var.Ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Haklısınız kapatıcı çabuk biten bir şey de değil, bitirip yenisini almak ayrı bir zevk. Bende de wake me up bitmek üzere son demlerinde, yakın zamanda bitenlerde görürüz inş kendisini :))

      Sil
  4. Merhabalar...Derya'nın Spor Günlüğü'nün,Blogger Takipleşme Topluluğundan geldim sayfanıza.G+ ekledim.Ben de http://yesimlehertelden.blogspot.com.tr/ sayfama beklerim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba hoş geldiniz, ben de sizi izlemeye aldım, sevgiler :)

      Sil
  5. Yazıyı okuyunca Rimmel'in genellikle rujlarını kullandığımı ten ürünlerine şans vermediğimi farkettim.Aklımda bulunsun;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de rujlarını hiç denemedim, günlük kullanıma çok uygun bir kapatıcı herkesin beğendiği kadar varmış umarım siz de beğenirsiniz :)

      Sil
  6. Benim severek kullandığım kapatıcı, ambalajı yenilendikten sonra tekrar almadım ama bu yeni ambalajının da başarılı olduğunu öğrendiğim iyi oldu. Elimdekiler bitince geri döneceğim tekrar. Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim de hakkında olumlu okuduğum yazılar eksi ambalajısıylaydı. Malesef onu almakta geç kalmıştım ama yenisi başarılı bence kesinlikle bir şans verilebilir :) Teşekkürler!

      Sil
  7. Kullanmayan tek ben kaldım sanırım ^^ Teşekkürler yazı için :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk kapatıcın bittiğinde hemen deniyorsun o zaman bir de senden okuyoruz nasılmış diye :)) Ben teşekkür ederim yorumun için!

      Sil
  8. Renk çok hoş görünüyor merak ettim :)

    YanıtlaSil
  9. Çok merak ettiğim ürünlerden biriydi emeğine sağlık canım :) İnce yapılı ve aydınlatan kapatıcılar tercih etmeye çalışıyorum wake me up alacağım sanırım :) Mükemmel bir yazı olmuş canım, mutlulukla kullan :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkür ederim! Wake me up'ın çok ince ışıltıları var ama senin için sorun değilse göz altlarını güzel aydınlatıyor deneyebilirsin :)

      Sil
  10. Nedense o kadar çok kapatıcı alıyorum ki elimdekiler bitince bunuda denemek isterim:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kapatıcıları çok seviyoruz çünkü tek başlarına bile görünümü değiştirmekte oldukça etkililer, bu da günlük olarak çok rahat kullanılabilir bence deneyin :))

      Sil
  11. Almaya çok niyetlenmiştim ama formülü değişti diye yazılar okuyunca hep bıraktım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eski formülünü bilmiyorum ama yenisini ben oldukça beğendim :)

      Sil