Amerika Sephora Alışverişim | Benefit-Date Night With Mr. Right

Çarşamba, Mayıs 24, 2017




Oh be sonunda yeni yazı. Nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir. Okulla ilgili işlerim biraz hafifleyince hemen buraya attım kendimi. Beni çok heyecanlandıran ve mutlu eden  Abim'in geçen aykı Amerika seyahatinden payıma düşenleri paylaşıcam sizinle :) Amerika Sephora'nın internet sitesinde kaç saat gezindiğimi bilmiyorum gerçekten. Bütün ürünlere tek tek baktıktan sonra bu güzelle değerlendirmek istedim bu fırsatı. Her gün kullanabileceğim şeyler almak istedim ve bu seti seçtim. Şimdi içinde neler var onlara bakalım.


Çok şık altın sarısı bir çantanın içerisinde geliyor, hepsi oyuncak gibi gerçekten, kullanmaya kıyamamak bu olsa gerek. 4 ürün de Benefit'in ikonikleşmiş ürünleri ve hepsi benim günlük olarak kullanabileceğim ürünler, ben kendi zevkime göre bu seti tercih ettim ama bu setin 2 çeşidi daha var, eğer almak isterseniz kendi zevkinize göre onlara da bakmanızı tavsiye ederim.


İçinde minicik fırçası ve aynası da olan seyahat boy Rockateur allık,  Watt's up aydınlatıcı, They're Real rimel ve They're Real Double The Lip lerden Lusty Rose var. Hepsinin orjinal ambalajlarında olması da çok güzel bence. Böyle setleri yurt dışından almak gerçekten daha hesaplı fiyatı 32$ Türkiye'de zannediyorum ki yok şu an ama belki gelir. Gelirse de çok rağbet göreceğine eminim :) İncelemek isterseniz  linkini bırakıyorum.
Diğer setler
ve 

 Geldiğinden beri her gün kullanıyorum allığı ve ruju ve bayıldım. Rimeli açmadım sadece onu bekleticem biraz.  Tek tek yorumlarımı da eklerim bloga. Okuduğunuz için çok teşekkür ederim. Bir sonraki yazımda görüşmek üzere!


You Might Also Like

8 yorum

  1. Cok guzel kullanışlı bir tercih olmus gercekten, 💕

    YanıtlaSil
  2. Çantaya bayıldım rengide modelide çok güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  3. O kutu sanırım,çok güzel makyaj kutusu olur ondan.Çok şıkmış..

    YanıtlaSil
  4. They're Real maskara uzun zamandır bittikçe aldığım bi ürün,allığı da deniyorum bi süredir ve rengi çok güzel <3 güle güle kullaan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok allık insanı değilim, çok az uyguluyorum hepsini ama Rockateur çok doğal çok sağlıklı bir sonuç veriyor ne kadar sürersen sür. Allık kullanıcaksam bu artık diğerlerine elim gitmiyor pek :) Maskara hala duruyor, açmadım ama senin de favorinse güzel olduğuna eminim. Bu setin içinde ne varsa bittiklerinde tam boyları alınacak hepsi çok güzel, Lusty Rose'a da bakmalısın.

      Sil