Blog Destek Grubu

Cumartesi, Temmuz 22, 2017


   Bugün, size birlikte büyümeyi teklif ediyorum arkadaşlar. Eminim böyle gruplar vardır, varsa beni de alınn :) Diyorum ki gruptaki herkes birbirlerinin blog yazılarına yorum atarak ve blogundaki reklama tıklayarak destek versin. Blogumla ve sizlerle daha fazla ilgilenmek istiyorum artık, gerçekten yabancı bloggerlar gibi birlikte büyüyebiliriz, şöyle en az 15 20 kişi olsak bile ne güzel olur. Çok yoğun olduğumuz zamanlar olur ya da o günkü o yazı bizi sarmamış olabilir o durumlarda yorum atamayabiliriz ama bloguna girip yazının tıklanmasını artıralım ve reklamına tıklayalım bu saniye sürmez diye düşünüyorum. Blog destek grubuna gelmek isteyen herkes aşağı yorum bıraksın, umarım başarabiliriz, fikirlerinizi bekliyorum :)

You Might Also Like

25 yorum

  1. Fikri çok sevdim👌🏻❤️ ben varım😊

    YanıtlaSil
  2. Kuzum yorum bırakma ve destek olmak şahane fikir fakat her gün reklama tıklayınca ya da çok fazla tıklayınca hesap düşebiliyor bu da bir tehlike bence her gün olmasa da belirli aralıklarla tıklanabilir :)) Çok öpüyorum bitanemm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mary hoş geldin :) Reklama tıklamayı 2-3 güne bir yaparız o zaman, farklı ıp adresleri olunca ve bir kere tıklamayla bir şey olmaz diye düşünmüştüm, bu konu hakkında biraz daha araştırma yapıyım :)) Bakalım başka bize kim katılacak.

      Sil
  3. Bir tanıdığımın hesabı sık sık aynı iplerden tıklanma saptayınca kapandı ve kendisi bir daha adsense kabul edilmedi telefon numarası vs mutlaka bir yerden bulup senelerde geçse aradan reddediyorlar o iş riskli ve bu fikre instagram bloggerlarından kapılmış olabilirsin aslında güzel bir uygulama ama okunmadan yapılan sadece karşılık güden yorumlar ve fikirler olmamalı bence instagramdaki bu durumda beni biraz sinirlendiriyor 😘😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O zaman reklam tıklama işini boş verelim, aynı ıp adresinden ard ardına tıklamalar değildi bahsettiğim ama haftada bir, girince başka bir bloga tıklasan bunun banlanacağını zannetmiyorum. Onu çok arada sırada yaparız o zaman. Okunma oranlarının artması dahi yeter. Geçen sene böyle çok aktif ve çalışan gruplar vardı ancak o ara bloga ben vakit ayıramıyordum. Şimdi belki tekrar yapabiliriz demiştim, alakasız yorum atacak blogger yoktur diye düşünüyorum, instagram hesaplarındaki takipleşme mantığından bahsetmiyorum onları boşver zaten beni de sinirlendiriyorlar :) Normalde de severek yazılarını takip ettiğim insanlarla bu işi daha sistematik bir hale getirebiliriz diye düşünüyorum. Desteğe var mısın?

      Sil
  4. Reklam değil de özellikle şu günlerde blog okunma oranları çok düşmüşken ziyaret aktivitesi gibi birşey süper olurdu. Kısa da olsa insanın yazılarına yorum yapılması motivasyon olarak da çok etkili. Böyle birşey olursa yeni bloglar keşfedebilir ve birbirimizi destekleyebiriz.
    Ben de varım 👍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynı fikirde olmamıza çok sevindim. Haklısınız o kadar emek verip yazıyı yayınladıktan sonra okunmaması ya da yorum almaması üzüyor, bize de motivasyon olur. Hoş geldiniz :)

      Sil
  5. Kesinlikle harika bir fikir. Ozellikle blog okuma oranlarinin dusmesiyle bunu destekleyerek yukseltmeye calismak harika bir fikir. Ben de varim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oleyy :) 6 kişi oldukk :) Buradaki herkes birbirini tanıyordur umarım, desteğe başlayalım o zaman!

      Sil
  6. Blog destek grubu..umarım katılım çok olur.Bol şanss...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederizz ancak katılım çok olmuyor :( Siz de olursanız 7 kişiyiz.

      Sil
  7. Ben instagram'dan hemen buraya geldim. Blogun ve profilin çok güzel!
    Yorum yapanlar arasında tanıdıklarım da tanımadıklarım da var ama ben de isterim aranızda olmak <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler! <3 Tabi ki, okuma listesinden burada yorum atan kişilerin yazılarına destek olabilirsiniz :)

      Sil
  8. Merhaba ben de katılmak istiyorum.. Reklam tıklama sıkıntı olabilir aynı IP'den tıklandığı için Adsense hesabı kapatabilir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen onu iptal ettik, okuma listesinde yorumda olan kişilerin yazılarını gördüğümüzde es geçmiyoruz, yorum atıyoruz, yazı hiç bizlik değilse en azından yazıya tıklıyoruz :) İsterseniz bir google+ grubu açalım dicem ama sayımız az, ne dersiniz ?

      Sil
    2. Google+ grubu olabilir ya da Instagram'dan da bir grup olabilir tamamen keyfinize kalmış. Yeni yazı attığımızda gruba link atarız ve böylece herkes yorum yapar etkileşim artar. Netleştiğinde bana Instagram DM'den yazarsanız çok sevinirim.. Kullanıcı ismim @CaganErkan

      Sil
    3. Google+ açtım ama seni bir türlü ekleyemedim :)) Google+ a kimse bakmıyor bence instagramdan açalım. Takip ediyorum şimdi seni.

      Sil
  9. Harika bir fikir, ben de varım elimden geldiğince :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tabi ki, izlemeye alicam sizi sizde alirsaniz daha rahat etkilesim kurabiliriz ��

      Sil
    2. izlemeye aldım zannediyordum, alamamışım, şuan kimseyi takibe alamıyorum hata alıyorum, çok ilginç :/

      Sil
  10. Reklamlar konusu sakıncalı mac adresiniz ve ip adresinizden kaynaklı ama hit isterseniz çok program var yükselmenizi ve reklam kazancınızı arttıran @omercandemirkaya adresine ulaşırsan şahsi hesabınla seninle paylaşabilirim ücretsiz bir şekilde programı

    YanıtlaSil
  11. Güzel bir fikir birlikte büyümek harika olur ama geç kaldım sanırım 4yıl kadar :) yemek tarifleri paylaşıyorum hesabım duygukozma.blogspot.com

    YanıtlaSil
  12. Baya bi mantıklı aslında ben okeyim 👌🏻

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 6 Yıllık bir geç kalamda olsa 😊 https://lifekitap.blogspot.com/ ❤️❤️

      Sil