İnecto Naturals | Hindistan Cevizli El ve Tırnak Bakım Kremi

Pazartesi, Temmuz 31, 2017


   Yazılarıma fire vermeden devam ediyorum, benimle ürünleri yorumlamaya devam J Bugün yine temiz içerikli hatta %90 doğal içerikli bir el kremiyle karşınızdayım. Ülkemizdeki Kozmetik zincirlerine böyle içeriğe dikkat eden uygun fiyatlı güzel markalar geldikçe çok mutlu oluyorum. İnecto markası da onlardan biri, Gratis alışverişim yazımda da size gösterdiğim gibi bu markayı denemek için şampuanını vücut kremini ve el kremini satın aldım, önce el kreminin yazısını eklemek istedim çünkü tekrar alacağım bir krem olmadı.

   İnecto Naturals %90 doğal içerikli Hindistan Cevizli El ve Tırnak kreminin yapısını çok ince ve akışkan buldum. Daha önce hiç bu kadar sıvı formda bir el kremi görmemiştim. Ne kadar sıvı olduğunu anlamanız için, Gratis’e gittiğinizde, size bakan ''ne yapıyor bu ya bakışlarını'' es geçerek elinize alıp bir çalkalayın kremi, likit bir şeymiş gibi çalkalanıyor krem. Tester sistemi bizde çalışmadığı için evde deniyoruz ürünleri ne yazık ki, o yapıyı görsem almazdım. Benim el kremlerinden beklentim,  temiz içerikli olması, uzun süre nemli tutması, güzel kokması, hızlı emilmesi ve ardından yağlı his bırakmaması :) Bunların biri yoksa benim el kremim olmaya hak kazanamaz :)



   Bu krem de ellerimi uzun süre nemli tutmadığı için, yarım saat sonra tekrar el kremi ihtiyacı duyuyorum bunu uyguladığım zaman, anlaşamadık. Bu yüzden tekrar almam ama çok isterdim %90 doğal içerikli uygun fiyatlı bir el kremiyle anlaşabilmeyi. Fiyatı 6.90.  Benim en sevdiklerim Le petit marseilliais'in besleyici ve onarıcı el kremleri. Okumak isterseniz linklerini pembe yazan yerlere bıraktım :)
   Bu arada bu markadan bir ürüne bayıldım, spoiler vereyim size, vücut kremi harika Hindistan cevizi kokusunu seviyorsanız bayılırsınız, tavsiye ederim!

Sevgiler! 

You Might Also Like

9 yorum

  1. Ben her zaman elimi terletmeyen , çabuk emilen ürünler tercih ediyorum. Yanımda taşıdığım için tekrar tekrar yenilemek sorun olmuyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o zaman sevebilirsin belki ama bu sefer de çabuk bitecek krem, daha iyileri var boşver bence :))

      Sil
  2. Bende el kremlerinde dikkatli davraniyorum cunku ellerimde egzama var.. boyle vicik vicik emilmeyen kremleri de hic sevmiyorum. Uzun sure nemli tutmayanlari da... icerigi temiz olup vaadini yerine getiremeyisine uzuldum yaa. Fiyati da baya uygunmus🙄

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım en kısa zamanda iyileşir egzaman Esy <3 Evet ya emilmesinde sorun yok ama ellerim aşırı kuruyan eller olmamasına rağmen rahatlatmıyor uzun süre, anlık bir krem :)

      Sil
  3. Kuzum el kremini görmemiştim. Bu markanın şampuanını çok sevmiştim saç kremini beğenmemiştim. Ama bunu görsem alırdım, sıvı el kremini ilk kez duydum. Emeğine sağlık bitanemm <3 :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çalkalaman lazım Mary bunu :)) ben de görmemiştim bu kadar likit olanını, şampuanı geçer not aldı benden de ama bayılmadım kokusu baydı biraz, vücut kremini denemelisin tekrar alıcam onu :)

      Sil
  4. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  5. Selamlar ben cumartesi (18.11.2017) günü itibariyle kullanmaya başladım el ve tırnak kremini sadece 2 gün içerisinde tırnak ve tırnak etlerim mükemmel bir hacim kazandı. Bilmiyorum kadınlar üzerinde nasıl bir etki bırakıyor fakat bir erkek olarak söylemem gerekir ki muazzam .))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizin beğenmenize çok sevindim, benim ellerim çok kuruyor ne yazık ki bu yüzden ben daha yoğun kıvamlı kremleri seviyorum :) Çok kuruma problemi olmayan ellerde etkisi çok iyi demek ki. Fikirlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederim :)

      Sil