Neutrogena | Visibly Clear Sivilce Jeli

Pazar, Temmuz 23, 2017


Herkese merhaba, bugün nasılsınız umarım hepiniz iyisinizdir. Sivilcelerle başı dertte olanlar vardır eminim içimizde, gerçekten sinir bozucu bir durum. Sayıları birden çok, uzun süre kalan, geçtiği an tekrar çıkan sivilceleriniz varsa bunlardan kurtulmanın tek yolu dermatologla yürütülen tedaviler. Piyasadaki bu sivilce jelleri, haftada, ayda bir çıkan küçük sivilceler için ve benden söylemesi onlar üzerinde bile öyle mucize etkileri yok.


Ben en kolay buna ulaşabildiğim için bunu tercih ettim, almadan önce hiç bir kullanıcı yorumuna denk gelmemiştim öylesine denemek istedim. Biraz ürün hakkında bilgi vereyim size, Cildin temiz ve canlı görünmesine yardımcı olur . Çabuk kuruyan jelin, tıkanmış gözenekleri açarak uygulandıktan sadece 4 saat sonra cilde zarar vermeden sivilce ve lekelerin büyüklük ve kızarıklık görünümünün azalmasına yardımcı olduğu klinik olarak kanıtlanmıştır. diyor, sivilceyi 4 saatte geçirir gibi bir vaadi yok gördüğünüz gibi büyüklük ve kızarıklık görünümünün azalmasına yardımcı olur diyor, benim gözlemlerim sonucu da tam da bunu yapıyor. Vaatlerini yerine getiriyor bence, benim sivilcelerim her zaman burun çevremde ya da ağız çevremde çıkıyor. Alnımda yanağımda sivilce çıktığını hatırlamıyorum bile çok nadir.


   Niye hep aynı bölgelerde çıktığını da anlamış değilim. Minik sivilceler ya da kızarıklıklar halinde oluyor bunlar da, onların üzerine gece yatmadan önce tampon hareketlerle ürünü oturtup bırakıyorum. Kızarıklıkları %50 ye yakın azaltıyor, tamamen geçirdiğini görmedim ama görünümlerini azaltıyor. Sivilcem çıkmaya yakınsa o hafif sızlama evresinde uyguladığımda çıkmasını, daha fazla büyümesini engelliyor. Büyük sivilcelerde çok fazla işe yarayacağını düşünmüyorum, sivilcenin çıkacağı varsa yine çıkıyor ama orta halli ya da minik sivilcelerde işe yaradığını söyleyebilirim. Dediğim gibi mucize etkileri yok, zaten öyle vaatleri de yok, sadece sivilceye sebebiyet veren iltihaplı dokuyu dejenfekte ediyor içindeki alkol ve diğer maddelerle bu da kızarıklığın, sivilcenin artmasını engelliyor.

   Ben Neutrogena visibly clear sos sivilce jelini gece rutinime de yerleştirdim her gün değil ama burun kenarlarımdaki kızarıklıkların, çenemdeki minik sivilcelerin arttığı zamanlarda uyguluyorum. Azaltma etkisinden de memnunum ama dediğim gibi tamamen geçirmiyor.

Sizin kullanıp memnun kaldığınız sivilce, kızarıklık geçirme yollarınız varsa benimle paylaşırsanız çok sevinirim.
 Bir sonraki yazımda görüşmek üzere, beni instagramdan da takip etmeyi unutmayın.
Sevgiler!

You Might Also Like

18 yorum

  1. Dediğin gibi dermatolog şart canım :)

    YanıtlaSil
  2. Minik sivilcelerde işe yarıyor bende bir ara kullanmıştım. :)

    YanıtlaSil
  3. 7-8 aylık bir tedavi süreciyle kurtuldum sivilcelerden artık jeller kremler geride kaldı şükür ki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ohh harika, sen hiç okuma bunu o zaman, sevgiler :))

      Sil
  4. Bana da böyle bir şey lazım, bu ara yeniden ergenliğe girdim sanırım :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Geçmeyen sivilcelerde değil de 2 3 günlük sivilceler üzerinde azaltma etkisi var. Olur öyle, yaz mevsimindeyiz diye tatil falan derken düzenimiz bozuluyor :))

      Sil
  5. Geçen sene kullanmıştım kuzum ben de ilk başta memnun kalsam da sonradan sivilcelerime, kızarıklığa etki etmemeye başladı. Bir de yoğun şekilde alkol kokuyordu, bırakmıştım sonra... Emeğine sağlık bebeğim, öpüyorum çok <3 :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alkol alkol kokuyor evet hafif de yakıyor bak oralardan bahsetmeyi unutmuşum :) Ama alkol sayesinde iyi geliyor zaten, olabilir bebeğim, başka çözüm buluruz :))

      Sil
  6. Kızım için gerekli....

    YanıtlaSil
  7. Ağız kenarında çıkan sivilceler hormonal kaynaklı diye biliyorum.
    Bu jeli bir ara bende kullanmıştım ancak daha sonra bir tık daha iyisini bulunca kullanmayı bıraktım.
    Uygun fiyatı ile denenesi bir üründü ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hormonal kaynaklı di mi doğru, bir araştırayım başka ne iyi geliyor. Bir tık daha iyisi blogunuzda vardır di mi bakayım hemen :))

      Sil
  8. çay ağacı yağı diyip susuyorum :)

    YanıtlaSil