The Balm | Nude Tude Far Paleti

Perşembe, Temmuz 27, 2017


   Size en sevdiğim, en çok kullandığım far paletlerimden bahsediyim artık. Makyaj ürünleri içinde en sevdiklerim en çok ilgimi çekenler far paletleri. Bu konuda almamak için kendimi zor tutuyorum, ama bakmak bile gereksiz yere mutlu ediyor :)


   The Balm Nude Tude far paleti, benim ilk sahip olduğum far paletim, yaklaşık 3 yıl önce almıştım. O zamanlar tek farı göz kapağıma zor dağıtıyordum öyle bir acemilik ama şimdi en kral smokey eye ı bir çırpıda yaparım dermişim :)) O yüzden ilk far paletim olarak The Balmdan far paleti alarak çok doğru bir tercih yapmışım , çünkü şimdiye kadar kullandığım en kolay dağılan göz kapağına en kolay yerleşen farlar. Yapılarını çok seviyorum, homojen ve kremsi bir yapıları var. Bu paletlerle göz makyajı yapmak çok kolay bence, eliniz alışkın değilse ya da yeni başlıyorsanız bu paleti ya da The Balmın diğer far paletlerinden başlamalısınız.


The Balm Nude Tude far paletinin yapısı harika ama yapıları kadar renkleri de harika.  Hem gündüz hem gece hem yaz hem kış makyajlarında elimin hep gittiği bir palet. Renkler de hep birbirleriyle uyumlu bir şekilde yerleştirilmiş, göz kapağınızın ortasına koyacağınız farın dış köşesini gölgelendirmek için kullanabileceğiniz renkler yine aynı palette var, kullandığınız ışıltılı fara göre katlanma bölgesinde farı dağıtmak için mat renkler de mevcut. Aynı şekilde  kirpik dibinden eyeliner gibi geçebileceğiniz mat koyu kahve ve siyah far var ve ikisi de çok pigmentli ve yumuşacık farlar.Sizin için renklerini swatchlamaya çalıştım aldığımın üzerinden 3 yıl geçtiğini de hatırlatıyım tekrar pigmentasyonları hala çok iyi, kullanım ömrü 2 yıl olarak belirtilmiş ancak çöpe atıp yenisini almak da saçma ama tabi ki en ufat bir irritasyonda kullanmayı bırakırım :)



   Bu paletle nasıl makyajlar yaptığımdan bahsediyim biraz size. Günlük olarak Işıltılı kahve tonlarını tek başına göz kapağıma sürüp kenarlarını dağıtıp rimel sürüyorum, zaten en sevdiğim makyaj türlerinden biri. Başka hiçbir yerde görmediğim ışıltılı bir pembe far var ismi Stubborn, çok kremsi göz kapağında ıslak görünen bir far, onu yazları çok seviyorum tek başına sürüp rimelle tamamlıyorum makyajı. Mat koyu kahve (Sleek) ve siyah farı (Serious) kirpik dibimde çok kullanıyorum. Mat koyu kahveyi ışıltılı kahvelere gölge yapmak için dış köşelere uyguluyorum daha şık bir şey istersem. Yani kısacası bu paletten istediğiniz her tarzda makyajlar yapabiliyorsunuz daimi favorim olan far paletlerimden biri.
   Güncel fiyatı indirimde 60 tl civarı. İndirimler çok sık olduğu için bekleyip indirimde almanızı tavsiye ederim :)
Bir sonraki yazımda görüşmek üzere, Beni instagramdan da takip etmeyi unutmayın. 
Sevgiler!

You Might Also Like

16 yorum

  1. İnstagramda gördüm geldim...Renk çeşitliliği gerçekten güzelmiş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oley geldiginiz icin tesekkur ederimm😍 guzel gercekten.

      Sil
  2. Bu farı çok beğeniyorum fakat fiyatı çok fazla. İndirimleri takip etmek en doğrusu . Harika bir yazı olmuş, emeğinize sağlık :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fiyatlar asiri artti 😔 begenmenize ve sizi burda da gordugume cok sevindim 😍

      Sil
  3. Çok kullanışlı bulduğum bi palet,özlediğimi fark ettim.Biraz daha göz önüne koyayım da kullanayım❤️ Çok güzel bi yazı olmuş canım😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkurler Oznur'cum 💛 Aynen ben de oyle yapicam, bitiricem bir kac rengini 😊

      Sil
  4. Bende instagramdan gorup gelenlerdenim😃🙋Bol okuyucunuz olsun insallahh🙏💕😊😊Blogunuz cok cici..🖒☘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş geldiniz :) İnşallah sizin de çok olsun, teşekkür ederimm!

      Sil
  5. Ben de çoook uzun zaman önce The Balm Balm Jovi palet almıştım. Benim ilk paletimdi ve hala kullanıyorum. Gerçekten her paleti kaliteli. Elimdeki bitince yeni çıkan paleti almayı düşünüyorum ben de. <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Balm Beach di mi onu ben de almayı düşünüyorum ama bitirmem lazım biraz, far paleti nasıl bitecekse :))

      Sil
  6. Kuzum renkleri harika hem gece makyajı hem de günlük hayatta rahatlıkla kullanılabilecek renkler ve yapıları harika <3 Mutlulukla kullan canımın içi :)

    YanıtlaSil
  7. Markadan aldığım ilk far paleti buydu.Koyu renkler hariç hala severek kullanırım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sevindim sizin de severek kullanmanıza :))

      Sil
  8. güzel bir palet, favorim tabiki sexy rengi =))

    YanıtlaSil