Daimi Favorilerim | Renkli Kozmetik #1

Salı, Ağustos 01, 2017


Tek tek ürün incelemelerinin yanında favoriler gibi ama her ay yapılması zorunlu olmayan bu sebeple içinde gerçekten olmazsa olmaz ürünlerimin bulunduğu yazılar olsun istedim ki blogumu okuyan güzel mi güzel okuyucum benim en sevdiklerimi kolayca görebilsin.

Cilt bakım ürünleri de makyaj ürünleri de zevke göre, ten rengine göre herkeste duruşlarının etkilerinin farklı olabileceği şeyler, bu tarz yazıları okurken de her zaman bunu dikkate almak lazım :) Bu yazının ilk serisi için, kendimde çok sevdiğim, tekrar tekrar alabileceğim kullandığımda kendimi iyi hissettiğim 5 ürünü seçtim sizler için bakalım nelermiş.


The Balm Frat Boy Allık : Frat Boy, açık pembe-şeftali mat yapıda, oldukça ince, pigmentasyonu yüksek olan bir allık. Neden bu allığı seçtim çünkü benim yanaklarımın kızarınca geldiği renge çok benziyor, yanağımda toz toz durmuyor kat kat uygulasanız da kendini belli etmiyor, çok doğal benim yanaklarım pembe şeftaliymiş gibi bir görünüm oluşturuyor. Beyaz tenliyseniz ya da benim gibi açık buğday tenliyseniz size de çok yakışacaktır.


Maybelline Color Tattoo-On And On Bronze : Kahverengi ışıltılı bir far benim için günlük makyajın olmazsa olmazı, On and on bronze da krem far olduğu için toz toz durmadan çok güzel bir ışıltı kazandırıyor. Ben az uygulamayı seviyorum ince bir şekilde, çok doğal ve zarif durduğunu düşünüyorum o zaman. Uzun süre kalıyor, katlanma bölgesinde birikme yapmıyor. Elinizde yoksa mutlaka denemelisiniz bence :)


Pure Beauty BB Krem : Beni takip ediyorsanız yazmama bile gerek yok aslında bunu, instagramımda blogumda en çok gördüğünüz şeylerden biri bu. Ben nemli süngerle bu bb kremi cildime yaydığımda my skin but better oluyor yani bunu nasıl anlatsam ten ürünü uygulandığı belli olmuyor ağırlık yapmıyor kapatıcılığı doğal seviyede sizi tek renk yapmıyor fondöten gibi ama renginizi güzel eşitliyor kendi cildimmiş gibi duruyor bunu ben nasıl sevmiyim :) İçeriği de fena değil, hiç bir iritasyona sebep olmadı. Tekrar tekrar alırım! Ten renginize rengi oluyorsa, cildiniz yağlı değilse bunu çok seversiniz.


Sleek Face Form Kontür ve Allık Paleti Light Rengi : İçindeki bronzer tam istediğim brozer, aydınlatıcısı tam sevdiğim gibi allığı ise ışıltı altın yansımalı pembe şeftali allık sektörünün ikonik allığı :) Daha ne olsun şimdi, Yapıları çok ince, yüzde toz toz durmayıp güzel bütünleşiyor, aydınlatıcısı simli değil ışıltılı uygulamasına göre hem doğal durabilen hem de bangır bangır bağırabilen bir aydınlatıcı. Şu palet varken ne bir tane daha bronzera ne de aydınlatıcıya ihtiyacım var ki artık Benefit Wats up ım da var aydınlatıcı dosyası kapanmıştır benim için, makyaj çantamın olmazsa olmazı :)


Golden Rose Velvet Matte 16 Numara : Kiremit kahverengi arası benim için koyu sayabileceğim en sevdiğim rujlardan. Eğer o gun koyu renk bir şey sürmek istiyorsam budur, rengini bence herkes sever sizde yoksa deneyin mutlaka derim!

Umarım bu seriyi sevmişsinizdir, devamı gelecek :) 
Beni İnstagramdan da takip etmeyi unutmayın!
Sevgiler!

You Might Also Like

24 yorum

  1. Frat boy allik color tattoo benimde favorim. Cok seviyorum ozellikle color tattoolari😘😘

    YanıtlaSil
  2. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu yorumu yanlislikla mi sildim anlamadim 💛 ama yorumu hatirliyorum, cilt bakimi ile olan versiyonu da gelecek 🌟

      Sil
  3. Bu cc kremi çok merak ediyorum. Kışın alayım ben, yazın cildim yağlıya kayıyor :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O zaman kisin deneyebilirsiniz, fiyati icerigi kalitesi herseyi cok guzel 💛

      Sil
  4. Çok güzel olmuş, cilt bakımı versiyonu da gelmeli :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkurler 😺 Cilt bakimiyla ilgili olan da gelicek 🌿

      Sil
  5. Hepsi de birbirini tamamlayıcı tonlar..ama ruj ayrı güzelmiş.

    YanıtlaSil
  6. 5 te 3 aynı oldu <3 Cidden hepsi harika ürünler *.*

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. 5 te 3 baya iyi 😁 ama hepsi bir yerde joker urunler zaten makyaja ilgisi olan herkesin elinde olmasi gerekenlerle ayni bir yerde 😙

      Sil
  7. Pure Beauty en sevdiğim BB kremlerden. Yüzümde sivilce çıkıyor hep ama renk eşitlemede gerçekten iyi. Golden Rose Matte serisi de favorim.

    YanıtlaSil
  8. On And On Bronze benim de her zaman favorim :)

    YanıtlaSil
  9. Kesinlikle devamı gelmeli! BB kremi hiç denemedim ama diğerleri benim de favorim ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Begenmene cok sevindim, devamini da yazicam 💚

      Sil
  10. çok güzel seçimler =) benim de daimi favorilerim var arada =)

    YanıtlaSil
  11. Hepsi benim de favorilerim ❤ takipteyim, bana da beklerim ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sevindim ortak favorilerimizin olmasına :)) Hemen geliyorum!

      Sil
  12. Çok güzel bir yazı olmuş ve kesinlikle devamı gelsiiin!Frat boy yerine down boy var bende yani 5'te 4 <33

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Down Boy da çok güzel bir pembe, 5 te 4 müü yuppii :) Teşekkür ederim bu tatlı yorumun için 😙😙

      Sil