Günlük Kahverengi Dumanlı Göz Makyajı

Perşembe, Ağustos 10, 2017

 


Güya günlük makyajım yazılarını her ay yapıcaktım di mi? En son Ocakta yapmışım bravo bana :) Umarım bundan sonra her ay gelir diyerek makyaja geçiyim. Şu ana kadar en çok sevdiğim makyajlardan biri oldu, yaz görünümüyle alakası da yok bu arada, ben de mevsimsel olarak renkler çok değişmiyor :) Ağustos ayı makyajım demek istemedim sadece, günlük olarak çok kolay bir şekilde yapılabilecek kahverengi dumanlı göz makyajı örneği gibi de oldu. Ben çok sevdim, umarım siz de seversiniz ve denersiniz.


Sabahları uyguladığım cilt bakımından sonra, okumadıysanız da linkini bırakıyorum. Tüm yüzüme Pure Beauty bb krem'i nemli süngerle ince bir şekilde uyguluyorum. Göz altlarımı, kaş kemiğimi, burnumun üzerini ve çenemi varsa sivilcelerin ya da kızarıklıkların üzerini kapatıcıyla kapatıyorum. Bitmesi için Note Full Coverage'ı uygulicam ben bu ay ama siz en sevdiğiniz kapatıcıyı da kullanabilirsiniz.Buradan yazarın favori kapatıcısının Note olmadığını öğrendik :))


Sadece göz altlarımdan, burnumdan  ve ağzımın çevresindeki mimik çizgilerimden Rimmel London Stay Matte Transparant pudrayla geçiyorum, oldukça ince bir pudra olduğu için toz toz durmadan ten ürününü oldukça güzel sabitliyor.

Ten makyajını bitirdikten sonra, gözlere geçiyorum. Sleek A New Day far paletindeki Daydreamer rengini (ismi çok güzel değil mi) katlanma bölgesine, Brightside rengini göz kapağımın katlanma bölgesine kadar olan kısmının tümüne, Happy'yi ise dış köşelere fotoğraftaki fırçayla uyguluyorum. Aynı sırayla göz altlarıma da geçiyorum. Kirpiklerim için de Loreal Miss Manga rimeli kullanıyorum. Kaşlarımı her zamanki gibi Wetn Wild'ın şeffaf kaş jeliyle sabitliyorum. Benim gibi kaşlarınız varsa bu es geçmemeniz gereken adımlardan biri, fotografta kendisini unutmuşum ama.


Yüzümü çok hafif bir şekilde Sleek kontür paletindeki bronzerla kontürlediktan sonra, herhalde uzun bir süre vazgeçemeyeceğim allık olan benefit Rockateur'ü Eklips allık fırçasıyla uyguluyorum. Kontür paletindeki aydınlatıcıyı da elmacık kemiklerinden ve kaş kemiğinden geçiyorum.


 Ruj olarak bu miniği, Golden Rose 27 numarayı sürüyorum. Tam boyu en kısa zamanda alınacak :) Çok renkleri belli edemesem de, makyajımın bitmiş hali de bu şekilde :)) Bu makyajı Ağustos ayında keşfetsem de, bu sıcaklarda sanırım çoğunlukla bb kremi es geçerim ama göz makyajından vazgeçmem :))


Beni instagramdan da takip etmeyi unutmayın!
Bir sonraki yazımda görüşmek üzere.
Sevgiler.

You Might Also Like

12 yorum

  1. Hafif ve doğal bir görünüm.. Golden Rose 27 benim de sevdiklerimden bu arada..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen :) Benim de favorim oldu çok güzel bir nude.

      Sil
  2. Nasil da duru bir guzelligin var. Genclik cok baska... bu arada paletler hep gozumde😍😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkür ederim, gençlik çok başka derken, sen hepimizden daha gençsin maşallah, çok da güzelsin 😍 Bu paletleri her gün gözünüze sokuyorum di mi, alana kadar rahat yok :))

      Sil
  3. Makyajı çok beğendim,ayrıca eklemeden geçemicem çok güzelsiin🤗❤️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canim benim begenmene cok sevindim, tesekkurler 😍

      Sil
  4. Göz makyajı anlayışım eyelinerdan ibaret hatta tüm makyaj anlayışım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Yeter o da gayet güzel, bana eyeliner hiç olmuyor göz kapağım düşük olduğu için :( Çok seviyorum ama 😍

      Sil
  5. Makyaj harika olmus ayrica sen de cok guzelsin! ♥️

    YanıtlaSil
  6. Kuzummm makyajına bayıldım <3 Ahh o far paleti beni benden alıyor ama elimde epey palet olunca durduruyorum kendimi :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benzer renkler varsa hiç alma bebeğim, ben de bu basic renkler olmadığı için çok beğenerek aldım ama alırsan da hiç pişman olmazsınn :)) Çok teşekkür ederim bu arada geç cevap verdiğim için kusuruma bakma lütfen :*

      Sil