İnecto Naturals | Hindistan Cevizli Vücut Losyonu

Pazartesi, Ağustos 07, 2017

 


 Bugün de size, çok sevdiğim, bittikçe alacağım bir vücut losyonundan bahsedicem. İnecto Naturals Hindistan Cevizli Vücut Losyonu serinin diğer ürünleri gibi %90 doğal içerikli. Marka hayvanlar üzerinde deney de yapmıyor, vegan. Vücut losyonunun özelliklerine bakalım; saf hindistan cevizi yağı içeriyormuş ve çabuk emildiğini söylüyor. Kuru cilde hak ettiği nemi verir ve mükemmel kokar diyor.


   Ben bu vücut losyonunu neden sevdim, çünkü uygulaması çok kolay ve verdiği nem en az iki gün bana yetiyor. Zaten genelde iki güne bir duştan sonra uyguladığım için de performansını bu anlamda çok beğendim. Kolay dağıtılabiliyor, vücut tarafından hemen emiliyor herhangi bir ağırlık yapmıyor. Kokusu tam bir hindistan cevizi kokusu, bu serinin bütün ürünleri aynı kokuyor, ben çok bayılmadım kokularına ama sevmedim de diyemem. Hoşuma gitti yine de, kışın daha çok sevebilirim, sıcak havalarda daha taze ferah kokuları sevdiğim için koklaya koklaya uygulamıyorum :) Ama benim kuru cildimi iki gün boyunca nemli tutmasını, rahatlatmasını aşırı sevdim.


   Fiyatı da çok uygun, aldığımda 9.90 tl'ydi. Başka vücut losyonu denemek istesem bile bunu tekrar alır evde tutarım, çünkü içeriğinin kalitesi, %90 Doğal içeriği, Vegan oluşu, nemlendirmesinin iyi oluşu ve fiyatıyla gönlüme taht kurdu :) Vücudumun en kuru yerlerindeki performansı bile çok iyi, dirseklerimi bile iki gün nemli tutuyor.  İki güne bir düzenli kullanmama rağmen beş aydır kullanıyorum kremi, bitmek üzere artık. Yedekleyeceklerim arasına girdi bu vücut losyonu, denemediyseniz muhakkak bir deneyin derim. Benim kuru cildime çok iyi geliyor umarım siz de beğenirsiniz :)
Beni İnstagram üzerinden de takip etmeyi unutmayın
Bir sonraki yazımda görüşmek üzere !
Sevgiler!

You Might Also Like

18 yorum

  1. fiyatı çok iyiymiş ... sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Hindistan cevizine bayilan biri olarak mutlaka deneyecegim bunu! ��

    YanıtlaSil
  3. Sadece kokusu için bile alınır desene :)

    YanıtlaSil
  4. Vucut bakim urunlerine karsi ayri bir zaafim var. Ozellikle konu hindistan ceviziyse hic karsi koyamiyorum. Bakicam mutlaka buna...ozellikle icerigi de temizse alinir😍😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O zaman bence seversin, ben çok beğendim :)😍

      Sil
  5. bi bak ama son yazımaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gördümmmmm :) Çok tesekkürler benden bahsettiğin için!

      Sil
  6. Deep sizi önermiş.Böylece sizi tanımış oldum :) Tabi ki takipteyim :)

    YanıtlaSil
  7. Bende saç ürünlerini kullanıyorum çok memnunum :) bunu da kullanayım ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu markanın argan serisini de gördüm instagram sayfalarında, bence başka serileri gelsinn :) %90 doğal içerikli ürünlere ihtiyacımız var!

      Sil
  8. Çok severek aldığım ama kısa süre sonra sıkıldığım bir losyon oldu. :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu konuda haklısın, uzun zaman kullanılan ürünlerden çabuk sıkılıyoruz ama böyle 10 tl ye %90 doğal vücut losyonu da bulamıyoruz keşke daha fazla olsalar da hepsini sırayla alsak denesek :))

      Sil
  9. "Doğal" içerik denilmiş yani "organik" değil.Kelime oyununa dikkat edidn.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) İçindeki hindistan cevizi yağının organik olduğu belirtilmiş, içeriğinin de %90 doğal olduğunu belirtmişler. %90 ı organik midir bilemem tabii ama doğal olması da bir şeydir :) Organik içerikler varsa sertifikaları yazıyor zaten üzerinde, ben de yazımda organik kelimesini kullanmamışım zaten.

      Sil