Maybelline | Baby Lips Dr Rescue Just Peachy

Cuma, Ağustos 25, 2017


   Selam, bugün her kozmetik dükkanında hatta her markette karşımıza çıkan, bize tatlı tatlı ‘’al beni’’diyen baby lipslerden bahsedicem.  Gereksiz ürün almamaya çalışsam da, cilt bakım ürünlerinde biri bitmeden başka bir ürün almamaya özen göstersem de, böyle şeyler benim de aklımı çeliyor.
   Önce, Baby Lipsler ilk geldiğinde turuncu olanını almıştım, aman Allah’ım bir parfüm kokuyor ki dudağımda onu 2 dakika tutmam imkansız kısa sürede çekmecenin derinliklerinde kayboldu en son da çöpü boyladı. Sonra mor olanının çok seveni var siz de görmüşsünüzdür onu almak istedim çok şükür ki engel oldum her seferinde kendime :) En son da Dr. Rescue serisi ülkemize  gelince, bu renge olan merakıma yenik düştüm ve aldım ki bu rengi yerli yabancı bir çok vloggerda da görüyordum o sıra çok seveni vardı.


   Gönül rahatlığıyla dudak nemlendiricilerini dudağıma sürebilmem için içeriklerin %100 doğal olması şart biliyorsunuz ki, ama benim için bu ürünler lip balm falan değil ruj, yani iyileştirici etki bakım falan beklediğim şeyler değil. Nemlendirdiğini de söyleyemem zaten, bu seri mentollü dudağınızda bu hissi hissediyorsunuz ve buram buram da mentol kokuyor. Yapay bir kokudansa daha tercih edilebilir bir kokusu olduğunu söylemeliyim ama gel gelelim ki dudağımda hiç tahmin ettiğim gibi durmadı. Rengi bence çok güzel ama benim ten rengime bu renk hiç gitmedi kaldı ki rengini de homojen bir şekilde vermiyor, dudağınızda parça parça duruyor renk çizgilere doluyor. 


   Belki dudağınız çizgisizse ve tek kat sürerseniz, çizgilenmez rengini daha iyi verir ama yapısı benim dudağıma uymadı çizgisiz dudaklara uyar belki desem de benim dudağımı ölü dudağı gibi gösteriyor bu renk, çok çok beyaz tenlilere yakışır sadece diğer tenlerde hiç olmaz. Oluru yok bence bu serinin. Fotoğrafları sırf sizin için bu kadar özenli çekiyorum, fotoğraflarda çok güzel gözüktüğünün de farkındayım ama bence almayın :)) Sevmediğim ürünleri kötü çekeyim bari böyle de sempatik gözüküyorlar :))


   Benim Baby Lips maceram bu şekildeydi, hiçbir şekilde anlaşamadık birbirimizle, sırf ambalajları güzel diye aldım ama öyle duruyorlar bir köşede, ben yaptım, siz yapmayın :) Renkli dudak nemlendirici olarak ülkemize Burts Bees in renk veren serisi gelsin lütfeenn. Sizin varsa tavsiyeniz aşağı yazın.

Beni instagram'dan da takip etmeyi unutmayın.
Bir sonraki yazımda görüşmek üzere. 
Sevgiler!



You Might Also Like

19 yorum

  1. Cok sinir bozucuymis gercekten. Aslinda cok tatli gorunuyor ama o kadarmis 😘 ellerine saglik kuzum😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canımm^^ Görünüşten ibaret :)

      Sil
  2. güzel gözüküyor ama beğenmemişsin yazık :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmeyi isterdim ama olmadı, instagram yoklamasına göre de herkes aynı fikirde :)

      Sil
  3. Ben de baby lipsleri pek sevemedim kuzum ya :( Özellikle bu baya kötüymüş yorumundan sonra uzak duracağım :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beğenmeyeceğimi bile bile iki tane aldırdı bana maybelline, işlerini biliyorlar bu kadar güzel tasarlamasalar olacak :))

      Sil
  4. Maybelline her ne kadar favorim olsa da Baby lips'lerle ben de anlaşamadım.. Bende electro var sadece nemlendirme özelliğini sevdim kalıcılık kesinlikle yok.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Maybelline'i ben de severim ama baby lips serisinde iş yok :)

      Sil
    2. Bu serinin nemlendiricilik harici bir olayı da yok sanırım...

      Sil
  5. baby lipsler ve o buram buram kokularını maalesef ki bende sevemiyorum, aslında bu da fotoğraflarda tatlı duruyor da anca fotoğraflardaymış :) le petit marseillais'in sarı renkteki ballısını kullanıyorum bende, onca nemlendirici denememe göre nemlendirmesi gayet başarılı çok çok memnunum tavsiye ederim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aa tavsiyeleri çok severim, le petit marseillais in el kremleri favorim benim de, bir de duş jelleri ne denediysem aşırı sevdim eminim dudak nemlendiricisi de güzeldir, kullandığım bitince denemek isterimm :)

      Sil
  6. İki üç sene önce belki de daha fazla olmuştur bu seriler geleli yani baby lips,ilk defa Türkiye'ye geldi diye herkes kapış kapış alıyordu hiçbir yerde bulamıyordum bile. Yeşil kapaklı kendi beyaz bir nemlendiricisini almıştım. Naneli bir tadı var. Çok fazla kuruluk problemi yaşamadığım için o bana yetmişti bir daha da almadım zaten hevesim kaçtı 😂 Çok konuştum ay ☺️ Bence para tuzağı biraz olmasa da olur 👎🏻

    YanıtlaSil
  7. hımm ismi de rengi de güzel ama hımm demek ki belli olmuyo işteee :)

    YanıtlaSil
  8. İlk çıkan seri de çok başarısız ne yazık ki😬

    YanıtlaSil
  9. Bayıldım temana :D Bundan sonra takipteyim canım. Bende çok seviyorum üstelik nemlendiriyor bu tür rujlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben sevmemiştim ama :)) Teşekkürler, hoş geldin!

      Sil