Loreal Paris | Paradise Extatic Maskara

Perşembe, Aralık 07, 2017


Size anlatacak şeyler o kadar birikti ki bugün bir yerden başlamak istedim. Loreal Paris Lash Paradise rimel bu aralar biliyorsunuz ki çok popüler. Çok geç olmadan ben de yorumlarımı paylaşayım istedim kim bilir belki almadan önce benim yorumlarımı bekleyen vardır :)
Makyaj ve bakım ürünlerini almayı kullanmayı kurcalamayı seviyorum, seviyoruz :) Ancak ben gözüme hitap etmeyen beni heyecanlandırmayan kaliteli bulmadığım ürünleri ne kadar insan severse sevsin almıyorum. Az alıyım ama olabildiğince iyisini kullanayım mantığında biriyim bu yüzden de bu rimelin dış görünüşünün ambalajının beni etkilediğini söylemem lazım :) Bol bol da görsel koyayım sizin için, sizce de çok güzel değil mi?


Loreal Paris Paradise Extatic hacim ve uzunluk vaadeden, kıl fırçalı bir rimel. İlk kullanımda beni kendisine aşık ettiğini söyleyebilirim. Kirpikleriniz problemli değilse, rimel bulmakta zorlanan çok az rimelle anlaşabilen biri değilseniz bence bu rimele bayılırsınız. Benim gözlemlerime göre vaadlerinin hepsini yerine getiriyor, verdiği uzunluk da hacim de kullandığım diğer rimellere göre oldukça fazla. Bir buçuk aydır nerdeyse her gün kullanıyorum, oluşturduğu o görünümü çok çok sevdim. Normalde bu kadar etkili rimeller zor çıkar ve günlük olarak rahat rahat kullanamayız. Bunda öyle bir sorun da yok normal tek fazlı miseler sularla çok kolay çıkarabiliyorum bu yönüyle de çok beğendim.


Bu kadar sevmemizin başarılı bulmamızın nedeni bence kıvamının çok yoğun olması ve fırçasının sık kıllı, yogun, büyük bir kıl fırça olmasından dolayı kirpiklere fazla ürün koyması. Bu sayede kirpikler de haliyle çok daha uzun ve belirgin gözüküyor. Açıkçası ilk uygulamada kirpiklerimde bir ağırlık hissettim ve etkisini çok başarılı bulsam da günlük kullanamam o zaman ben bunu dedim :) Ancak sonrasında kirpiklerimi tarar gibi bir kaç kez sadece üzerinden geçmeye başladım işte o zaman tam olarak istediğim etkiyi yakaladım. Ben rimelleri her zaman tek kat uygularım, kat kat o görüntüyü sevmediğim için bu yüzden kat kat uygulanabilir mi uygulandıkça etkisi artar mı bilemiyorum.


 Uygulaması bence biraz uğraştırıyor, kontrollü olmayı gerektiriyor, fırçası gerçekten büyük, göz kapağınıza rimel bulaştırma ihtimaliniz çok yüksek :) Bu sebeplerden yavaş ve dikkatli uygulama istiyor yoksa fazla ürün koyup kirpiklerinizi ağırlaştırabilirsiniz, ya da birbirine yapıştırabilirsiniz. Ama bunlar sizi hiç korkutmasın olumlu yönleri kesinlikle bu durumları göz ardı ettiriyor. Bence herkesin en azından bir şans vermesi gerek, ben biterse eminim ilk indirimde tekrar alırım. Günlük başka bir şey denesem de özel günler için makyaj koleksiyonumda tutarım :)


Ben indirimden 29.90 a almıştım diye hatırlıyorum. Normalde fiyatı biraz yüksek indirim zamanlarında almanızı öneririm. Benim yorumlarım bu şekildeydi, bahsetmediğim merak ettiğiniz bir şey varsa aşağıda sorabilirsiniz. Bu rimeli kullananlarınız eminim vardır sizin de yorumlarınızı merakla yorumlarda bekliyorum.
Bu arada her türlü görüş ve öneriniz, görmek istediğiniz yazılar için sağdaki ''Bana yazın'' bölümünden bana ulaşabilirsiniz :) 
Beni İnstagram'dan da takip etmeyi unutmayın.
Bir sonraki yazımda görüşmek üzere.
Sevgiler.

You Might Also Like

9 yorum

  1. Tuba'cım sayfana hoş geldin güzelim :)))) Fırsat oldukça yazmaya devam....Bu maskarayı ben de merak edenlerdendim. Şimdi hacim dedin,uzunluk dedin daha çok merak etmeye başladım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sizin yorumlarınızı özlemişim :) Teşekkür ederim. Bence mutlaka deneyin, şu an kullandığınız biter bitmez bunu alın derim, hem günlük olarak kullanımı çok rahat hem de özel günler için daha yoğun uygulamada şahane gözüküyor, her türlü çok beğendim ben :)

      Sil
    2. Elimde 3-4 tane var,bitmeden de almak istemiyorum.Çöp oluyorlar sonra kuruyup.Onlardan kurtulayım bakacağım :)))))

      Sil
  2. çok merak ediyorum ama almayacağım :)

    YanıtlaSil
  3. Kuzum sanirim bu maskarayi alacagim yine senin bu fotograflarin ve yazin icin😍😍 ne kadar guzel olmus o fotograflar💙👌🏻

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) Bu maskarayı kesin alman gerekiyor sen alana kadar paylaşıcam😍

      Sil