Caudalie | Lip Conditioner Dudak Kremi

Çarşamba, Ocak 31, 2018

 


Herkese selam, ilk defa sonuna kadar bitirdiğim, çok çok memnun kaldığım şu dudak kreminden bahsedeyim artık size :) Caudalie dudak kremini geçen sene şu alışveriş yazımda satın almıştım. Çok istikrarlı bir insan olduğum için  tüm yıl sadece bu dudak kremini kullandım ve eylül ayı gibi bitti :) Geçen sene o kadar düzenli yaptım ki cilt bakımımı gerçekten ben de şaşırdım, sonuçlarını almaya başladıkça daha da sardım galiba :)  Aslında dudak kremleri iyi görünmenin olmazsa olmazlarından, bu sebepten bence çok önemliler. İyi bir dudak kremi herkese lazım.  Benim gibi doğal olsun benim olsun diyorsanız da aradığınız dudak kremi bence bu :) Caudalie dudak kremi %99 doğal içerikli, ayrıca benim özellikle nemlendirici grubunda uzak durmaya çalıştığım phenoxyetanol, paraben, fitalat, mineral yağ,sls gibi zararlı olduğu kanıtlanmış kimyasalları ve hayvansal içerikleri barındırmıyor.


   %99 doğal içerikli evet çok güzel ama işe yarıyor mu derseniz mükemmel işe yarıyor derim. Benim hayatımda sonuna kadar kullanıp dibini sıyırdığım kaybetmekten korkup gözüm gibi baktığım bir dudak kremim daha önce olmamıştı :)) Kullandığım süre boyunca hiç başka dudak kremine ihtiyaç duymadım, dudaklarım bir kere bile kurumadı. Başka sebeplerden kuruduysa ya da bir kaç gün kullanmadığım için kuruduysa, daha ilk kullanımda, parmağımla güzelce masaj yapıp dudağıma yedirdiğimde anında rahatlatıp tüm kurulukları alıyordu. Kokusu çok hafif, rahatsız etmiyor ayrıca güzel de bir kokusu var. Dudakları çok bakımlı gösteriyor, yapışkan bir his ya da ağırlık asla yapmıyor. Mat yapıda diyebilirim, rujların altına da çok güzel oluyor. Kullanım ömrü açıldıktan sonra altı ay, ben yaklasık sekiz ay kullandım galiba bir bozulma değişme olmadı. Herkese tavsiye ediyorum, fiyatı da uygun ben el kremiyle birlikte 22 tl ye falan almıştım çoğu dermokozmetik satan sitede de satışı var. 

Beni İnstagram'dan da takip etmeyi unutmayın.
Diğer yazılarıma da göz atmayı unutmayın, merak ettiğiniz her şeyi yandaki bana ulaşından, yorumlardan ya da instagramdan bana yazabilirsiniz.
Kendinize çok iyi bakın.

You Might Also Like

17 yorum

  1. Çok güzel bakım önemli tabi ✨

    YanıtlaSil
  2. caudalie'nin kullandığım bütün ürünlerini sevdim bu hariç :-((yapış yapış sert ve kötü geldi bana ilki hadi bozuldu diyeceğim ama iki tane birden aynı şekilde çıktı maalesef bir daha almam...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şaşırdım, bendeki hiç böyle değildi. Bence ikisi de bozulmuş ürünmüş, bendeki mat yapıdaydı ama dudakta çok güzel emilip anında rahatlama sağlıyordu, dudağın üzerinde kalmıyordu. Doğal ürünlerin sıkıntısı çabuk bozulması, aldıktan sonra çok bekletmemeye dikkat ediyorum ben, biri bitsin sonra açayım demiyorum doğal ürünlerde, bir de nerden aldığınız da önemli bazı sitelerin son kullanma tarihlerine yakın ürünleri indirime soktuklarını biliyoruz öyle bir şey olmuş olabilir. İçinde bilmem kaç tane koruyucu olsa böyle olmaz tabii ama kullanım ömrü 6 ay zaten sebepten güvenilen bir yerden almak çok önemli.

      Sil
  3. Kış aylarında Blistex med plus’tan başka bişey bana yaramıyor. Baharda bakılabilirmiş ☺️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Onu hiç denemedim ya :)) içerik listesi karmaşık geliyor onun, dudak nemlendiricim illa doğal olacak yoksa kullanmıyorum elim gitmiyor ama çok başarılı olduğunu biliyorum.

      Sil
  4. Dudak kremlerini yer gibi kullanıyorum.. Buna da mutlaka bakacağım çünkü Caudalie sevdiğim markalardan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gerçekten tavsiye ederim bunu, denemelisin :)

      Sil
  5. Bravo valla dudak kremini bitirmek başarıdır benim için. Yarısına geldiğimde kullanma tarihi bitiyor çöp oluyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sadece bir tane olunca, hep onu kullanınca bitiyor :)

      Sil
  6. Kuzum bunu mutlaka alacagim. Icerigi👌🏻👌🏻 cok denemek istiyordum sayende alacagim 3. Urun olacak bu😍😍

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben cok memnun kaldim, alirsan eminim sen de cok memnun kalirsin ❤️ sen aldikca ve sevdikce asiri mutlu oluyorum ben de 😍😄

      Sil
  7. her zamanki gibi çok güzel bir yazı olmuş,elimdekileri biraz azaltmaya başladığımda bunu alacağım aklımın bir köşesine not ettim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkur ederim Öznur'cum 💛💛 cok basarili buldum ben ins sen de cook memnun kalirsin ⭐

      Sil
  8. İstikrarın konusunda tebrik ediyorum canım ben hiç olamadım çünkü :D İçeriği gayet güzelmiş ben genellikle Blistex kullanıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de cok sasirdim kendime 😁 aklinda olsun, blistex e tekrar bir bakayim nasil bir sey eminim cok guzeldir cok meshur ama icerik takintimdan alamam herhalde 🌼

      Sil
  9. İçeriği kadar etkisi de güzelmiş...

    YanıtlaSil