Bitenler #4

Perşembe, Şubat 22, 2018


İki poşet biriktirmişim, dün yine bir şeyler bitmiş üzerine zorla koyabildim bitenler dağı yapmışım resmen odamda hemen şunları size anlatıp atmam lazım, başlıyorum :)


İnecto-Hindistan Cevizli Şampuan: Bu şampuan devamlı aldığım şampuanlar arasında. Otacı 10 bitkili ve bu, bittikçe tekrar tekrar aynılarını alıyorum. Saçımı kuru hissettiğim dönemdeysem bunu alıyorum, yağlı hissettiğim dönemler 10 bitkiliyi. Güzel bir şampuan, temizlemesi, saçı kurutmamasını aksine nemlendirmesini seviyorum ama biraz çabuk yağlandırabiliyor bazen. Saçınız yağlıysa ve çok iyi temizleyen şampuanları seviyorsanız bunu sevmezsiniz ama benim gibi saçınız normalse iki güne bir yıkıyorsanız hele ki saçınızda işlem yoksa bence seversiniz. Uygun fiyatlı ve nispeten temiz içerikli olması da güzel bence. 

La Roche Posay- Hydreane Riche Nemlendirici: Geçen sene özellikle geceleri kullandığım yüz kremim, çok güzeldi. Cildimde nem ve sağlıklı görünüm anlamında kesinlikle bir fark yarattı. Kabını sıyırdım ve şu an bitenlerde, şu an yine La Roche Posay'den bir krem kullanıyorum hatta aklımda bir kremi daha var daha fazla bir şey yazmama gerek yok bence :)

Naturals By Watsons- Argan Yağlı Vücut Peelingi: Kullandığım ilk vücut peelingiydi bu nedenle karşılaştırma yapamıcam ama güzeldi. Çok iyi pürüzsüzlük sağlıyordu, sadece kollarıma ve bacaklarıma uyguladım ben, baya da üç ay falan kullandım hemen biter diyordum ama öyle olmadı. Sadece kokusu güzel değildi ama başka bir çeşidini alırım tekrar, beğendim.

Le Petit Marseillias-Frambuaz ve Şakayıklı Duş Jeli: En sevdiğim duş jelleri bu markanınkiler. Özellikle o yoğun ama asla baymayan harika kokularına bayılıyorum. Çokça köpürüyorlar tertemiz yapıyorlar kokuları da diğer duş jellerine göre biraz daha kalıcı. Sadece bu çeşidinin kokusunu sevmedim ben, frambuaz kokusunu sevmediğimden galiba. En sevdiklerim şeftalili ve misket limonlu olanlar, onları mutlaka deneyin.


Real Tech.-Makyaj Süngeri: Normalde daha uygun fiyatlı makyaj süngerleri kullanıyorum sadece bir esprisi var mı diye almıştım geçen sene. Bence Eklipsin makyaj süngerinden bir farkı yoktu, uygun fiyatlı başka güzel süngerler de var. Fazla para vermeye gerek olmayan bir kategori bence bu. Tekrar almam.

Rosense-Tonik: Geçen yaza kadar üç sene boyunca hep bunu kullanıyordum, mükemmel bir tonikti hem nem veriyordu hem yüzü sıkılaştırıyordu. Formülünü değiştirdiler, içinde paraben mi ararsın başka kimyasallar mı, o sıkılaşma hissini asla vermiyor yapış yapış kalıyor yüzde emilmiyor kötü de kokuyor yeni hali öyle duruyor çekmecede kullanamadım. Yazık oldu bu ürüne :(

Garnier-Kusursuz Makyaj Temizleme Suyu: Her bitenlerde olan bir ürün, çok severek kullandım yıllarca ama artık başka miseler sular denemek istiyorum.

Le Petit Marseillais-Besleyici ve Onarıcı El Kremleri: İkisi de favori el kremlerimden, gece süreyim sabaha yumuşacık ellerim olsun derseniz, manikürden sonra, temizlikten sonra çok kuruyan eller için etkili bir şey isterseniz bunları alın derim.


Dalan Dolive-Body Butter Vücut Kremi: Bu biteli baya oldu, bu kadar bekletmemem lazım bu nedir ya :)  Kullandığım süre boyunca çok sevdim, güzel nemlendiriyor, temiz bir kokusu var. Uygun fiyatlı bir vücut nemlendiricisi isterseniz tavsiye ederim. Ama daha hoş kokulu yine güzel nemlendiren bir vücut kremi isterseniz İnecto'nunkini daha çok sevmiştim, ona bakın derim. Yazısını da bırakayım buraya.
Le Petit Marseillais-Beyaz Şeftali ve Nektarinli Duş Jeli: Buna bayılıyorum ya, kokusu o kadar güzel ki. Daha çok kışın kullanmayı seviyorum bunu, yazın misket limonlusu favorim. Ya da uzun dinlendirici bir banyo istiyorsanız bu, hızlı enerjik bir duş içinse misket limonlusu derim :)
Nivea-Pure and Natural Kuru ve Hassas Ciltler İçin Nemlendirici: Çok uzun zaman bu kremleri kullandım, çok güzellerdi. Şu an bulmak çok zor, bulursam mutlaka alırım tekrardan makyaj altında falan kullanırım.

Urban Care-Biotin Keratin Saç Bakım Kremi: Saçlarımı yumuşacık yapıyordu, tararken hiç zorlanmıyordum. Çok da güzel kokuyordu tekrar satın alırım. Şampuanda temiz içeriklileri tercih etsem de saç kreminde çok umursamıyorum daha önce de söylemiştim :)


Bim Burun Bantları: Bittikçe alıyorum, almaya da uzun bir süre devam edeceğime eminim. Fiyat performans olarak çok iyiler.

Garnier-Çift Fazlı Göz Makyaj Temizleyicisi: Göz makyajını çıkarmada çok başarılı, kirpik besleyici etkisi de var ama ağır makyajlar yapmadığım için bana sadece miseler su yetiyor. Ama lazım olursa alırım bunu.

Rimmel London-Match Perfection Kapatıcı: En sevdiğim kapatıcım. Günlük ve doğal makyajlara çok uygun. Yoğun uygulandığında yüksek kapatıcılık da veriyor. Bitişi kendi teninizmiş gibi, rengi bana tam oluyor. Şu an kullandığım da bitmek üzere üçüncüsünü de hiç düşünmeden alıcam :)

Rimmel London-Wake Me Up Kapatıcı: Bu benim ilk kapatıcımdı :) Bu da biteli bir buçuk sene falan olmuştur hala saklamama kaç puan peki :)) Tam olarak bitmedi gördüğünüz gibi, içindeki ışıltıları gördükçe kullanmayı bırakmiştım, göz altında aydınlık etki vermesi, nemli yapısı güzel aslında ama ben içinde sim gibi ışıltılar olan ten ürünlerini sevmiyorum.

Nivea-Pure And Natural El Kremi: Bu da çok eski, bayadır poşette beklemiş. Şu an hiç bir yerde görmüyorum bu el kremini. Bu seri %95 doğal içerikli olmasından dolayı radarımdaydı bir ara gördükçe deniyordum seriyi. Bu el kremi bu serideki en sevmediğim ürün oldu. Hayatımda bunun kadar kötü kokan bir krem daha görmemiştim, bunu sürüp insan içine çıkmanız imkansız zar zor bitirmiştim.
Himalaya-Neem Scrub: Neem serisi yağlı ciltler için olmasına rağmen bu peeling yüzümü hiç kurutmuyordu bu özelliğini sevdim. Peeling etkisi düşükten ortaya yakın, günlük bile kullanılabilir. Cildi kadife gibi de bırakıyordu, sevdim ama temizlik hissini vermekte başarısız buldum. Tekrar satın almam. 

Uzuuun bir bitenlerin daha sonuna geldik, sonunda atabildim bunları :) Daha bu kadar daha ürün var ama bitenler kutumda yakın zamanda bir bitenler yazısı daha gelecek hazır olun. Detaylı yazılarını yazdığım ürünlerin başlıklarına linkleri koydum, daha detaylı bilgi alabilirsiniz.  Merak ettiğiniz, aklınıza takılan bir şey olduysa yorumlara beklerim.
Beni İnstagram'dan da takip etmeyi unutmayın.
Bir sonraki yazımda görüşmek üzere.
Sevgiler.

You Might Also Like

4 yorum

  1. baya bereketli bir bitenler olmuş tebrikler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) O kadar uzun zamandır biriktirmişim ki öyle oldu, teşekkürler <3

      Sil
  2. Benim o kadar biriktiki bitenler yazim 5e fln bolecegim sanirim🙈
    Burun bantlari gercekten cok iyi.. rt makyaj sungerini de artik hic merak etmiyorum.. emegine saglik kuzum😘😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tesekkur ederimm 💛 yeni bitenler yazisi yazdin gordumm, hemen gidiyorum simdi yaziya ❤️

      Sil