Benefit | They're Real Maskara

Cuma, Nisan 27, 2018


   Herkese selam, bu rimeli eminim ki çok merak ediyorsunuz, bu kadar popüler olmasının bir sebebi var mı? Bu kadar para vermeye değer mi? diye düşünüyorsunuz. Benim fikrimi merak ederseniz diye gözlemlerimi düşüncelerimi paylaşmak için oturdum yine bilgisayarın başına, başlayayım.
Bendeki They're Real rimel seyahat boy, yaklaşık 3 aydır kullanıyorum bir kaç aylık daha var içinde, zaten sıyırmadan hayatta bırakmam bak şimdi bir tüyo vermiş oldum :)

   Her maskaranın farklı vaatleri var biliyorsunuz ki ve herkesin de maskaradan aradığı farklı olabiliyor. Ama bana sorarsanız ben bir maskaradan tek bir şey istiyorum o da hacim ve uzunluk. Tek tek ayrılmış uzun gözüken ya da dolgun hacimli fakat kısa kirpikleri sevmiyorum her ikisi de aynı anda olmalı. Fakat bir de kirpiklerimin her bir teli aynı hizada ve kalkık ve düzgün gözükmeli. Benim mükemmel maskaram bunları yapmalı. Standartlarımı da başta belirteyim çünkü güzel ama neye göre kime göre muhabbeti olmasın :)


   Benefit They're Real benim bu istediklerimi o kadar güzel bir şekilde yapıyor ki, kesinlikle en en sevdiğim maskaralar arasına girdi. Bitsin ilk fırsatta tekrar alırım, fiyat konusuna da birazdan gelicem. Kirpiklerimi tek tek kavrıyor, harika bir siyahlıkveriyor, topaklanma yapmadan kirpikleri birbirine yapıştırmadan çok güzel bir dolgunluk ve hacim veriyor. Bu dolgunluk o kadar muntazam bir dolgunluk ki siz bile gerçekten bu kadar kirpiğim var mı diye düşünebilirsiniz, ben düşünüyorum :)
   Fırçasının ucunda kubbe şeklinde minik bir fırça daha var, o sayede dış köşeleri daha kıvrık daha uzun gösterebiliyorsunuz. Gerçekten takma kirpik etkisi veren bir maskara bence.


   Ayrıca maskarayı çıkarırken de diğer maskaralardan hiçbir farkı yok, zor çıkmıyor, günlük çok rahat kullanabilirsiniz. Kesinlikle gün içinde dökülme yapmıyor ben alt kirpiklerime de uyguluyorum.

   Fiyatına gelirsek Türkiye'de Benefit pahalı bir marka, maskara da 6 ayda biten bir şey olduğu için kolay kolay o parayı vermek istemem ben şahsen, şu an güncel fiyatını da bilmiyorum. Benefit konusunda size şöyle bir tavsiye verebilirim, fırsatınız olursa mutlaka yurt dışından alın, ya da bir tanıdığınıza sipariş verin. benefit çok güzel setler yapıyor biliyorsunuz ki, bir ürünü mü istiyorsunuz istediğiniz ürünlerin bir arada olduğu setleri mutlaka bulursunuz o şekilde alın, tek tek satın almaya göre baya bir karlı oluyor. Yurt dışındaki Sephoralarda da Bootslarda da kendi mağazalarında da setleri bulabilirsiniz hatta yılın bazı dönemlerinde indirimli bile oluyor. Naçizane tavsiyem bu şekilde :)
Beni İnstagram'dan da takip etmeyi unutmayın.
Bir sonraki yazımda görüşmek üzere.
Sevgiler.

You Might Also Like

10 yorum

  1. Efsanelerin efsanesi bir ürün

    YanıtlaSil
  2. yani o kadar arttı ki fiyatı bir maskara için değmez bence ama yurt dışı iyi fikir..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu ara her seyin fiyati artti, ortaligin bir durulmasi lazim bu guzellik icin 💛 tabii yurtdisindan almaktan bahsediyorum, ulkemizde ne olursa olsun pahali ☄️

      Sil
  3. denemeliyim dediğim bir rimel sanki ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Karşına çıkarsa mutlaka dene, seveceğine eminim :)

      Sil
  4. Bu maskara gerçekten efsane ama fiyat konusunda çok haklısın canım. Ne yazık ki daha da yükselecek gibi fiyatlar..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bitmeyecek, uzun süre kullanılabilecek bir şey olsa hadi verilir dicem ama maskara için ülkemizdeki fiyatı çok uçuk, dediğin gibi daha da artacak gibi :(

      Sil
  5. Bir maskaradan beklediklerimiz seninle ayni.. o yuzden bu konudaki fikirlerin benim icin cok onemli. Bu maskarayi denemek cook istiyordum. Ama dedigin gibi Turkiye'de pahali malesef. Yurtdisindan gelen kuzenlerime soyleyecegim mutlaka😘😘

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çoğu şeyde olduğu gibi bu konuda da zevklerimiz aynı biliyorum :)) Denk geldiğin zaman mutlaka dene, başarılı bir maskara 😘

      Sil