Favori Dudak Nemlendiricim ''Burt's Bees-Narlı Lip Balm''

Cumartesi, Şubat 27, 2016




    Bu tatlı şeyden bahsetmek istiyorum bugün size.Burt's Bees bildiğiniz gibi temiz içerikli ve ürünlerini hayvanlar üzerinde test etmeyen bir marka.Dudak nemlendiricileri de dünyaca meşhur.


   Öncelikle dudakları çok kuruyan bir insan değilim ama herkes gibi kuruduğu dönemler bende de oluyor.Hem gün içindeki hafif kurumalarda hem de soğukta ya da hastalık durumlarında oluşan kurumalarda etkili bir nemlendirmesinin olduğunu düşünüyorum.



   Bundan önceki kullandığım dudak nemlendiricilerimi bunun kadar sık ve gönül rahatlığıyla kullanamıyordum ama bunun %100 doğal olması,kokusunun ki burası benim için çok çok önemli ben yapay kokulu lip balmları kullanamıyorum, dudağımda 1 dakika tutamıyorum çok rahatsız ediyor beni.Bunun kokusunda tadında hiç bir problem yok. Kokusu çok da güzel ayrıca :)



   Renk vermiyor, dudakları parlak parlak ya da ıslak göstermiyor,rujun altında kullanıma da uygun olduğunu düşünüyorum. Bir tane dudak nemlendiricim olsun hem doğal hem etkili olsun diyorsanız denemelisiniz.İndirimsiz fiyatı 15 tl civarı Watsons ya da Gratis'te bulabilirsiniz.Kullanım süresi 12 ay, kaybetmezsem eğer tüm yıl beni götürür.Yine çok sevdiğim bir üründen bahsettim bugün de size :) Hep güzel şeyler paylaşmak istiyorum sevmediğim ürünlere yine sıra gelmedi :)

   Ewg skindeep'ten lip balmların karşılaştırmalarını paylaşmak istiyorum sizinle :) Dudağımıza sürdüğümüz şeyin bence içeriği önemli sizce?
  


  
         

Mutlu Haftasonları :)
 
 

You Might Also Like

2 yorum

  1. Burt's Bees lip balmları ben de çok beğeniyorum :) Güzel bir yazı olmuş, ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  2. bu serinin çikolatalı olanı var bende de, muhteşem nemlendiriyor ve çok güzel kokuyor

    YanıtlaSil