İlk bitenler yazısı : Bitenler 1

Çarşamba, Şubat 03, 2016


   Her ay olmasa da arada ben de kullanıp bitirdiğim ürünleri paylaşmak istiyorum.Okuması çok zevkli olan yazılardan bence, bakalım yazması nasıl?
   Çok uzun aralıklarla ürün bitirebilen biri olduğum için sayıyı az tutmak istedim her bitenlere 5 ürün koyayım dedim.Yoksa yılda 1 defa bitenler yazısı yayınlayabilirim :)) Ürünlere geçersek;

1-Maybelline-The colossal go extreme volum maskara : Bu maskarayı bitireli gerçekten uzun zaman oldu.5-6 ayda bir maskara bitirebiliyorum.Bundan sonra bir maskara daha bitirdim.Bir gün blog açarsam yazarım yazısını diye atmamıştım :)) Ben kullandığım maybelline maskaralarından hep memnun kaldım şimdiye kadar ama bu maskara hakkında gerçekten çok güzel dolgunluk verdiğini hatırlıyorum.Fırçası kalın uzun kirpikliyseniz dolgunluk için tercih edebileceğiniz bir maskara olabilir.


2-Rosense-Tonik : Bu toniğin yazısını yazmıştım buradan bakabilirsiniz.Saf gül suyunu da tonik olarak kullanıyoum bu tonik kadar etkili değil cildimi temizledikten sonra açılan gözeneklerimi güzel toparlıyordu.Canlı, taze bir görünüm veriyordu yazın sadece nemlendirici niyetine de kullandım kendisini.İçeriği de fena değil alkolsüz güzel bir tonik.Başka bir ürün kullanayım diye tekrar satın almadım ama her an alabilirim :)


3-Otacı-Bitki özlü 10 bitkili canlandırıcı şampuan: Otacının bu şampuanlarının her çeşidini denedim, bu normal-yağlı saçlar için.Benim çok severek kullandığım şampuanlar.Saçımı çok güzel temizliyorlar,harika kokuyorlar bence, bitki bitki kokuyorlar tam anlamıyla ben bayılıyorum tabi buna.Saçımdan çok kolay arınıyorlar,kurutmuyorlar almaya kullanmaya devam :))


4-Rosen
se-Peeling : Bu peelingi tonikle beraber almıştım sevdim mi sevmedim mi bilemiyorum.Bitince üzüldüğüm hemen almam gerek diye düşündüğüm bir peeling olmadı ama etkilerini beğenmeyip kullanmam ben bunu dediğim de bir peeling olmadı.Yazısını yazarken burnuma kokusu geliyor bittiği halde çok parfümlü bir peeling.Öyle ferah bir koku da değil şekerli bir koku.Ben peeling olarak değil her akşam yüzümü yıkarken kullanıp bitirdim.Peeling etkisi hiç yok nerdeyse çok çok küçük taneciklere sahip.Siz hafif peelinglerden hoşlanıyorsanız belki bu sizin hoşunuza gidebilir. Benim sevdiğim yanı asla cildi kurutmayan bir peeling olması aksine nemli bırakıyor.Merak ederseniz detaylı yazısını yazabilirim.

5-Dalan d'olive-Zeytinyağlı el ve vücut kremi : Paraben ,parafin,mineral yağ içermeyen tertemiz kokan nemlendirmesi yeterli güzel bir el kremi.Temiz içerikli el kremi arayanlara iyi bir alternatif olabilir sadece içerisinde silikon var.Silikonsuzunu da buldum esyspage.blogspot.com.tr sayesinde elimdekiler bitince onu denemek istiyorum :))İndirimde denk gelirsem tabi :))


   Benim bitenlerim bunlardı, merak ettiğiniz ürün var mıdır bilmiyorum çok farklı ürünler bitirmemişim :)) Sağlığımıza zarar vermeden bakım yapan ürünleri bulalım paylaşalım birbirimizle, şu temiz içerikli ürün üreten markaları destekleyelim kaybolmasınlar büyük markaların yanında.İçerik temiz olunca haliyle pahalı oluyorlar,ben genç ciltlerde o kadar pahalı ürünlere de gerek duymuyorum hele öğrenci bütçesiyle :) Marilou bio,good things,amie bu tarz genç ciltler için temiz içerikli markaları tercih edelim onlar da ülkemizden çekilip gitmesinler,daha fazla ürünlerini getirsinler.Reklamlara göre değil kendi bilincimizle alışveriş yapalım :)

   Ben bu saydığım 3 markayı da bulamıyorum son zamanlarda,biliyorsanız ülkemizden çekilip çekilmedikleri hakkında bana yazarsanız sevinirim.



Bir sonraki yazımda görüşmek üzere sağlıklı mutlu günler :)   

   

You Might Also Like

20 yorum

  1. Bloğunuzu blog keşif etkinliğinde buldum ve takibe aldım bana da beklerim

    http://sengulasikkutlu.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkürler takibiniz,yorumunuz için hemen geliyorum :) sevgiler

      Sil
  2. Çok güzel bir yazı olmuş canım ben de bitenler yazısı okumaya bayılıyorum :) Otacı şampuan nasıl canım memnun kaldın mı benim saçlarım iki günde bir yağlanıyor sence şansımı denemeli miyim ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa begenmene cok sevindim boyle geri donusler alinca yazmaya hevesleniyor insan tesekkur ederim :)) bence bir dene bu 10 bitkili canlandiricidan baslayabilirsin normal-yagli olmasina dikkat et bazilari kuru- normal onlarin icinde hint yagi falan var sık kullanim icin uygundur yaziyor zaten 2 gunde 1 yikarsin sonra 3. Gune cikarirsin yaglanmani dengelersin ins :))

      Sil
    2. inşallah canım önerini dikkate alıcam çok teşekkürler :*

      Sil
  3. Bloğunuzu blog keşif etkinliğinde buldum ve takibe aldım bana da beklerim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bloguna tek kelimeyle bayıldım yeni yazılarını da merakla bekliyorum :) Bu blogu izle kısmını bulamadım sanırım koymamışsın onu eklersen seni daha rahat takip edebilirim.Sevgiler

      Sil
    2. Beğenmene çok sevindim Blogu izle kısmını koydum sağ köşede takip edebilirsin Ayrıca enerji verici müziklerin gerçekten çok hoş sevgiler.

      Sil
  4. merhaba canım bloğun hayırlı olsun ! 35. takipçin benim bende bloğuma beklerim ! Sevgiyle kal

    http://beautybeybi.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim,ben sizi zaten takip ediyormuşum google plus hesabımla şimdi blogger hesabımla değiştirdim onu :)) 999. takipçiniz oldum buna üzüldüm 1000 olsaydım keşke :)) Sevgiler

      Sil
  5. bitenlerr gelsin yeni ürünler :) http://sedefilemodamakyaj.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  6. Marilou bio ürünlerini Gratislerde bulabilirsin. Hatta bu ara baya bir indirim var. Bende sizin gibi doğal ürünlere ilgiliyim.
    Takipteyim, bende beklerim. Tebessümle:)
    http://guzelliksenfonileri.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim gittiğim gratis'te önceden çok az da olsa vardı şimdi aynı avm içinde taşındı hiç bir şekilde gözüme çarpmıyor ben mi bulamıyorum yok mu anlamadım bir daha ki gidişimde bir sorayım en iyisi :)) Doğal ürünlere ilgili olmanıza çok sevindim ilgiyle takip edicem sizi,yorumunuz için teşekkürler :)

      Sil
  7. Merhabalar blog harika.. ben good things ürünlerini gratiste görmüştüm.ama epey bi zamandır gitmiyorum. Başarılar :)

    YanıtlaSil
  8. Gelsin yeniler

    Keşif etkinliği ile geldim, takibe alıyorum. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler,ben de takibe alıyorum şimdi sizi :)

      Sil
  9. 60.takipçin de ben olduummm :)) Blog tasarımlarımız sanıyorum aynı :)
    Bu arada maybeline benimde çok sevdiğim mascaralar arasında bende severek kullanmıştım :)
    Bana da beklerim.
    http://beyazbegonvil.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eveet aynı temayı kullanıyoruz :)) Takibe aldım sizi.

      Sil