Le Petit Marseiliais - Besleyici El Kremi

Perşembe, Mart 03, 2016


   
8 mart kadınlar günü indirimi başladı.Bu indirimde almam gereken 2 şey var.Onları da alabilirsem bir alışveriş yazısı daha yazacağım.Alışveriş yazıları çok keyifli.Ama artık almam gereken bir şey kalmadı elimdekilere odaklanıp onları beni mutlu edecek şekilde kullanmaya ve bitirmeye çalışmam lazım.Şunu da alsam buna da baksamlara son vereceğim.Sade yaşam biçimimi blog açtım diye bozmak istemiyorum :)) 

   Bugün de size aslında severek kullandığım ama bir daha tercih etmeyeceğim bitirmek üzere olduğum el kremimden bahsetmek istedim.Le Petit Marseiliais besleyici el kremini kışın başında almıştım kışın sonuna geldiğimiz bu günlerde artık bitmek üzere.Kuru ellerimdeki o rahatsızlık hissini gidermede başarılıydı.Etkisi kalıcıydı.Gün içinde çok fazla sürmeden o kuruluktan kurtardı beni.Kokusu da kalıcı ve güzeldi.



   Çok kuru ciltler için olduğu yazıyor üzerinde, Shea, tatlı badem ve argan yağı içeriyor.24 saat etkili olduğu yazıyor,bu konuda da kötü sayılmaz.Bende yeterliydi etkisi.Kışın başında iyi bir el kremi istediğim için bunu tercih etmiştim.alırken içerisinde ne var ne yok da bakmıştım ama parafin olduğu halde bu kremi satın almışım.O kurumayı geciktirmesinin sebebi de sentetik bir maddeyle gözenekleri tıkaması elin üstünde kolay kolay arınamayan bir tabaka oluşturması diye düşünüyorum :)) Kullanıp bitirmek üzereyim ama bir daha bu sebepten dolayı satın almam ama Watsons, Gratis ya da marketten alabileceğiniz bir kreme göre içeriği yine temiz kalıyor bunu da söyleyeyim :)) Neutrogena nın el kremindense bunu kullanmak daha iyidir diye düşünüyorum en azından paraben yok.
   Yeni el kremimi de satın almıştım inş memnun kalırım.Alışveriş yazımda gösteririm size de :) Bu el kremini daha önce kullandıysanız benimle de beğenip beğenmediğinizi paylaşırsanız sevinirim.
  

 Sağlıklı,keyifli bir gün olsun,bir sonraki yazımda görüşmek üzere :)



   

You Might Also Like

9 yorum

  1. El kremi arayışlarında biri olarak bana çok yardımcı oldu yazın teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  2. El kremi arayışlarında biri olarak bana çok yardımcı oldu yazın teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  3. Bu markanın el kremlerini ve lip balmlarını çok severek kullanıyorum :) Güzel bir yazı olmuş canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim,çok başarılı bir marka bence de :)

      Sil
  4. Yazın duş jellerini deli gibi kullanıyorum :)) Bunu kullanmadım ama eminim kaliteli olduğuna :) Marka çok başarılı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Duş jellerine mesafeliyim ama Le Petit Mars. duş jellerinden sonra mesafeli kalmak zor oluyor dediğin gibi çok güzeller :) Arada kullanıcaksam onları kullanıyorum :)

      Sil
  5. Ben bu ürünle içeriği birebir aynı olan dudak balmını almıştım. Çok katı buldum ve kokusu benim için güzel sayılmazdı. Sanırım diğer ürünleri de nerdeyse aynı kokuyordur. O nedenle tercih etmiyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hepsi ayni mi kokuyodur bilmiyorum ama belki onarici olan farkli kokuyordur.tabi ki kisiden kisiye degisiyor koku zevkleri ben de cok zor severim bir kokuyu ama bunu sevmistim :)) kati dudak nemlendiricilerini ben de sevmiyorum haklisiniz ama onlari sevenler de var dudaginda kalmasi hosuna gidiyor bazi kisilerin ama ben de sizin gibi sevmiyorum.sevgiler

      Sil