Dalan d'Olive | Nemlendirici Bakım Kremi ( Body Butter )

Perşembe, Nisan 21, 2016



     Yazılarıma biraz ara vermişim ama tabi ki tekrardan buradayım.Yazmayı istedim şu geçtiğimiz ay içinde ama bir türlü cümleleri toparlayamadım.Ruhsuz yazılar yazıyım istemedim ve bekledim.Bugün tekrar deneyeceğim yazabilirim inş :)

 2 Hafta önce kadar Gratis'te bu vücut nemlendiricisini gördüm.Zaten aynı serinin el kremini kullanıyorum devamlı, bitenler yazımda da bahsetmiştim siz de biliyorsunuz.Dedim böyle kavanoz şeklinde çok güzel olmuş zaten vücut nemlendiricisi arıyorum içerik takıntım da olduğu için kolay kolay zaten bulamıyorum hele ki bu fiyata hemen attım sepete.Fiyatı gerçekten efsane 10 tl ye aldım geçen hafta gittiğimde indirime girmiş 8.50 tl miydi öyle bir şey kesinlikle kaçırılmayacak bir vücut nemlendiricisi bence.


   Kışın vücut nemlendiricisi süreceğim diye uğraşmak benim için pek mümkün olmuyor çünkü çok üşüyorum o soğuk kremi sürerken :)) Ve çoğu zaman es geçiyorum.Ama havalar yavaştan ısınıyorken yavaştan T-shirtlere kısa paçalı pantolonlara geçerken  artık almam gerekiyordu.Tercihimi dediğim gibi bu kremden yana kullandım.Çok sevdim yapısıni gerçekten body butter kıvamında yoğun ama bir o kadar da hafif.
 
   Uygulaması çok kolay hemen dağılıyor çabuk emiliyor sürdükten sonra hemen giyinebiliyorum hiç yapış yapış bir his bırakmıyor kıyafete bulaşmıyor çoktan emiliyor ve güzel nemlendiriyor.Zeytinyağı, Shea yağı, bitkisel bazlı nemlendiriciler varmış içinde.El ve vücut için diyor ama ben el için biraz yağlı buldum kendi el kremi daha uygun el için. Kuruluğu alıyor bakımlı bir tene ulaştırıyor.Kokusu, belki el kremini kullandıysanız aynı kokuya sahip.Sabun kokuyor çok temiz bir koku.Kışın üşütür, yazın serinletir hem yapısıyla hem kokusuyla bence sıcak havaların nemlendiricisi :)


   İçerisinde de paraben, peg, silikon bulunmuyor.Benim uzak durmaya çalıştığım kimyasalların bir çoğu yok olanlarda en son sıralarda.Fiyatı ve içeriğiyle bence güzel bir alternatif.
   Keşke farklı çeşitleri olsa, ambalajı daha renkli olsa bu kutuyu bitirene kadar kokusundan tipinden sıkılırım büyük ihtimal bir daha ki sefere farklı bir çeşidini denerim diyebilsem çok güzel olacak ama bunu bile yeni çıkarmış sanırım marka, biraz daha yenilik istiyorum :)) Renkli, eğlenceli kutular yapsınlar.


    Hazır fotoğrafta el kremi de varken ondan da bahsedeyim,bu el kreminin hafifliğini, çabuk emilmesini ve temiz kokusunu seviyorum.Elerim çok kuru değilken gün içinde kullanmak için tercih ediyorum.Ellerimin çok kuru olduğu zamanlar nemlendirmesini yeterli bulmuyorum.Ama vücut nemlendiricisini bu açıdan daha çok beğendim.Vücudumun en kuru yerlerinden olan bacaklarımı bile günün sonuna kadar yumuşak tutuyor.


   Dediğim gibi ben bu aralar çok severek kullanıyorum kendisini, sonuçta kocaman kavanoz koku benim için önemli derseniz almadan önce dalanın aynı isimli mini el kremlerini bulabilirsiniz.Aranızda kullanan varsa da beğenip beğenmediğini benimle de paylaşabilir.Yeni bir ürün benden başka birinin de dikkatini çekmiş mi merak ettim. Benzer vücut nemlendiricisi tavsiyeleriniz varsa lütfen yorum olarak bırakın. Çünkü benim aklımda hiç alternatif yok şu an.
 
   Umarım keyifli bir yazı olmuştur.Yorumlarınızı fikirlerinizi benimle paylaşmayı unutmayın.Aslında Yves Rocher'ninkileri merak ediyorum.Bakmalısın dedikleriniz varsa yazın mutlaka yorum olarak. Şimdiden teşekkür ederim.
  Bir sonraki yazımda görüşmek üzere:) Mutlu günler!

You Might Also Like

55 yorum

  1. dalanın cilt bakım ürünleri gittikçe popülerleşiyor son yıllarda. Ben de deniyim yahu fiyatı da çok uygunmuş:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fiyatı baya güzel gerçekten ama kendisi de güzel umarım beğenirsin :)

      Sil
  2. Bende kışın nemlendiriciyle uğraşmayı sevmiyorum hava soğuk oluyor ya üşeniyorum da biraz. Yazın daha cok kullanıyorum hele denizden sonra baya iyi geliyor soguk soguk :) Fiyatı uygunmus denicem canım teşekkürler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne demek ben teşekkür ederim yorumun için, aynen yazın serinlemek amaçlı çok güzel olabiliyor :)) Umarım sen de memnun kalırsın.Sevgiler

      Sil
  3. El kremini kullanıyorum dalanın çok güzel gerçekten. Zeytinyağlı olması etkisini arttırıyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bazı kremler olur sürersin sonrasında emilmez ağırlık yapar elini yıkamak istersin ki ben öyle bir şey olunca hemen yıkarım :)) Bu el kremi elimde bir şey var hissini sevmeyenler için çok güzel seviyorum ya ama başka el kremine geçicem bu bitince tavsiyelerinizi beklerim :))

      Sil
  4. Muhteviyat olarak çok ciddi farklar olduğunu sanmam . Fiyat farkı sadece markaya para verildiğinden bence . Yerli malı yurdun malı diyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet size katılıyorum bu konuda :)) Bu teknolojiyle hangi markanın nasıl üretim yaptığı bu kadar açıkken geri kalmak zaten mümkün değil.Sadece pazarlama sıkıntıları var belki, tüketici olarak konuşuyorum yoksa bu işlerden hiç anlamam ama çeşitliliğe, yeniliğe ihtiyaçları var.Farklı alternatifler görmek istiyoruz :)

      Sil
  5. Dalan d'olive ürünlerini çok begeniyorum. Daha renkli bir şeyler bakıyorsanız, watsonstaki i love serisine bakabilirsiniz aslında. Şeftalili çilekli rengarenk ambalajlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Renkli ambalajli ürünler bulmak sıkıntı degil sadece icerigi de biraz daha iyi olan markalarda renk cesit bulmak sıkıntı ondan bahsetmek istemistim.Ama bu seriye de bakıcam daha önce elime alıp incelemedim :) çok tesekkurler yorumun icin.sevgiler

      Sil
  6. Çok çok teşekkür ederim çok mutlu etti yorumun beni 💕 di mi bu en minikleri çok tatlı.vücut nemlendiricisi de el kreminin biraz daha yogun hali geri kalan her şeyi aynı içeriği fena degil fiyati cok uygun ihtiyac varsa denenebilir :)

    YanıtlaSil
  7. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bende geçen gün saç bakım kremini aldım ama henüz kullanmak nasip olmadı :)

      Sil
    2. Ben de çok merak ediyorum şampuanını ve saç kremini yorumlarını merakla bekliyorum :) Sevgiler.

      Sil
  8. Seni takipteyim canım bana da beklerim sevgiler
    http://guzelvekulturluyum.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldinnn! Ben seni zaten takipteyim :)

      Sil
  9. I don't know this brand but I love using olive oil products as it is very good for my skin. Would you like to follow each other on GFC? Please let me know in a comment on my blog and I'll follow you back.
    xox
    Lenya
    FashionDreams&Lifestyle

    YanıtlaSil
  10. Bu markanın vücut nemlendiricisi olduğunu bilmiyordum,elimdekiler biraz biterse şans veriyim.Bu arada içeriğe dikkat ediyosan Rossman'daki markalara bakabilirsin;hem uygun fiyatlı hem de diğer markalara göre nispeten daha temiz içerikli ürünler satıyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gercekten miii Rossman Denizli de olmadigi icin oradaki markalar hakkinda hic bir bilgim yok.Denizliye rossman acilsin o zaman hemen mail falan atiyim 😁😁 tesekkurler yorumun icin 💕

      Sil
  11. El kremini severek kullaniyorum, son zamanlarda herkes tarafindan tercih ediliyor Dalan ürünleri, resimlerine ayrica bayildim, ellerine saglik :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fotoğrafları beğenmenize çok sevindim, çok teşekkürler :)

      Sil
  12. Bu markanın duş jelini çok severek kullanıyorum.Kremlerine de göz atmalı o halde :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de duş jelini denemeliyim o zaman :)) Teşekkürler yorumunuz için.

      Sil
  13. Bu markanın duş jelini çok severek kullanıyorum.Kremlerine de göz atmalı o halde :)

    YanıtlaSil
  14. Kremlerini gerçekten yıllardır severek kullanıyorum, güzel bir yazı olmuş elinize sağlık:)

    YanıtlaSil
  15. Bu kremi çok duydum deneyecegim. Ceydanin blog yorum kardesliginden geliyorum sevgiler.

    YanıtlaSil
  16. Buyuk tup seklindeki bana anca yetiyor Dalan'in :D Ve FOTOGRAF CEKIMLERINE BAYILDIM. Ne ile cekiyorsun? :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O zaman sen de bu daha yoğun halini denemelisin :)) Biraz önce pazar banyosundan sonra yine uyguladım hem yumuşacık yapıyor cildi hem de tertemiz kokuyor bu kadar insan sevmemizin bir nedeni var gerçekten :)) Fotoğraflarımı beğendiğinizde çok mutlu oluyorum, çok teşekkürler! Telefonumla (Samsung S4) çekiyorum, gündüz ışığında çekiyorum bence püf noktası bu :))

      Sil
  17. Bunların özellikle kokusunu çok seviyorum

    YanıtlaSil
  18. minik tüpteki kremlerini kışın çok severek kullanıyorum, bunun kokusu başka zeytinyağlı ürünlerde yok cidden çok hoş. sevgili ceyda cengizin blog keşif listesinden geliyorum, ben de beklerim, sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş geldiniz, ben sizi takipteyim ama okuldan başımı kaldıramadığım için kendimi farkettiremiyorum kusura bakmayın.Yorumunuz için çok teşekkür ederim, evet çok hafif çok doğal bir kokusu var.Nerdeyse herkesin sevdiği nadir kokulardan :))

      Sil
  19. Merhaba,

    Dalan'ın bazı ürünlerini denedim (sabun, şampuan ve tabiiki el kremi) ve her birinden ayrı ayrı memnun kalıp blogumda' da değerlendirdim.
    O yüzden sevdiğinize hiç şaşırmadım, umarım gelecekte de sizi üzmez...

    Sevgiler <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım üzeceğini sanmıyorum ama fazla çeşidi olmadığı için sıkılabilirim :)) Blogunuzu hemen takibe alıyorum, şampuanını ben de denemek istiyorum hemen okuyorum yorumlarınızı :) Sevgiler 💕

      Sil
  20. bende müdavimiyim bu kreminn😍

    YanıtlaSil
  21. Ay maşallah yazında, fotoğraflarında, yorumlarında çok güzell :) Blogunu yorum etkinliğinde gördüm bende hemen gelip yorum atmak istedim. Şansıma benimde yeni kullanmaya başladığım bir ürün oldu. Ben kokusunu alırken zeytinyağlı dediği için kötü olur gibi düşünmüştüm ama şuan el kremini çantamda taşıyorum arada sürüp tinerci gibi kokluyorum :D Bu vücut kremini de birdahaki alışverişimde alacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa çok teşekkür ederim 💕 İyi ki yorum yazdınız ne kadar güzel bir blogunuz var severek takip edeceğim harika bir blog daha bulduğum için daha bi sevindim şu an.Hepimizin sevdiği bir kremmiş ben boşuna sevmemişim demek ki :) Vücut kremi de çok güzel, el kremini seven vücut kremini de sever, inş memnun kalırsınız :)) Sevgiler

      Sil
  22. Blogunda biraz gezindim ve çok keyif aldım. Keşke daha sık yazı yazsan.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa çok teşekkür ederim tek amacım okuyan insanların gerçekten zevk alması, keyifli zaman geçirmesi.Ben de sık yazmayı o kadar istiyorum ki inş bir gün onu da başarıcam :)))

      Sil
  23. bu kremi seviyorum ama kış için uygun bana ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim için de yaz için :)) Hem kokusu hem dokusu üşütüyor beni :))

      Sil
  24. Merhabalar! Blog yorum etkinliğinden geliyorum blogunuzu takibe aldım, bende beklerim!:)
    bir sürü güzelli blog keşfettim, sizde bunun içindesiniz:')
    Benimde annem sayesinde Dalan markasında denemiş olduğum şampuan vardı, kokusu güzel etkisi yumuşak. Hatta annem yeni saçlarının çıktığından bile bahsetmişti. Bir kaç şampuan bittikten sonra devamı gelmedi bağımlılık yapmadı yani ama kullanmaya cesaret edemediğim markalar arasında değil :')
    Elleri kuruyan biri olarak tavsiyeniz üzerine el kremini de deneyeceğim, sevgiler. :)
    http://meleksalman.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de bu güzel yorum sayesinde çok güzel bir blog keşfetmiş oldum keyifle takip edicem.Sevgiler!

      Sil
  25. Merhaba blog yorum etkinliğinden geliyorum. Sizi blog üzerinden takibe aldım :) Dalan'ın ürünlerini hiç denemedim ama fırsat verebilirim :) Ben de bloguma beklerim, sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş geldin! Ben de hemen takibe aldım seni:)

      Sil
  26. Merhaba ben blog yorum etkiliğinden geliyorum,sizi takip ettim.Bende el bakım kremini denemiştim.
    Bana da beklerim www.salihasays.blogspot.com.tr ,sevgilerle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş geldin! hemen takibe aldım blogunu :)

      Sil
  27. Blogunun teması, fotograf kalitesi ve yazılara bayıldım. Blog takip etkinliğinden geliyorum:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok çok teşekkür ederim, blogumda gezinirken zevk aldıysan ne mutlu bana. Hoş Geldin!

      Sil
  28. Yaz içim şahane bir krem bende beklerim:)

    YanıtlaSil
  29. Kokusu dışında güzel bir ürün bence :)

    YanıtlaSil