Favori Maskaram | Maybelline - The Falsies Volume Express Black Drama

Perşembe, Mayıs 26, 2016

   
     Selam arkadaşlar öncelikle tekrardan söylemek istiyorum ki iyi ki açmışım bu blogu. Çok güzel insanlarla dolu bir yer burası kesinlikle. Ne yazık ki okulun yanında blogu da düzenli yazı yazarak güncel tutamıyorum. Ama canımın sıkıldığı zamanlarda biliyorum ki açarım blogger'ı takip ettiğim güzel insanların güzel yazılarını okurum, onlarla enerjim yükselir, motivasyonum artar yeni bir şey keşfederim günlük yaşamıma bir renk gelir. Ayrıca ben sizi okudukça,yorum bıraktıkça nasıl mutlu oluyorsam benim blogumu okuduğunuzda, yorum bıraktığınızda da inanılmaz mutlu oluyorum.

 Ben yoğun olduğum bir şeylerle uğraşmam gereken zamanlardaki makyajımdan hiç bahsetmiyim isterseniz çünkü ortada çoğu zaman bir makyaj olmuyor :)) Bir rimel bir bb krem biraz bronzer bu kadar belki çok az allık bu benim okul makyajımdı geçtiğimiz ay boyunca. Onda da Denizli'nin sıcağı bastırmaya başladıkça bb krem de bir fazla gelmeye başladı rimel ve kapatıcıya geçtim dün itibariyle :)) 

   Gördüğünüz gibi vazgeçemediğim tek şey rimel. Bu blogda keşfettiğim sürdükten sonra kontrol etmenize gerek kalmayan maskaralardan severek kullanıyorum diye bahsedeceğimden emin olabilirsiniz. Bu sebepten ilk olarak gözüm kapalı sürün ve unutun dediğim Maybelline The Falsies Volum'express Black Drama olacak.



    Bu sefer fazla uzatmadan neden bu kadar sevdiğime geçeyim.Diye bir cümle kurdum fakat öncesinde ne kadar uzattığımın siz de farkındasınız neyse :)) Kirpikleri çok güzel uzatan ve orta halli de bir dolgunluk veren bir maskara. Bir de benim kirpiklerimi çok hizalı ve düzgün tutuyor uyguladıktan sonra bazıları yukarı bazıları aşağı bakmıyor bazı maskaralar öyle oluyor bende bilmiyorum sizde de oluyor mu.Bu maskara benim için sürdüğümde her seferinde aynı performansı veren joker bir ürün. Bu kısım sadece bana özel olabilir sizin de vardır sonucundan emin olduğunuz maskaralar risk almak istemediğinizde elinizin gittiği benim de bu maskara o maskara :)) Bir de en önemlisi gün içinde tabi ki akmıyor.
   Ben kirpiklerimi kıvırarak uyguluyorum, kıvırmadan uyguladığımda da bir miktar kıvırıyor ama bana yeterli gelmiyor, ama kirpiklerimi kıvırdıktan sonra uyguladığımda tüm gün kirpiklerimi kıvrık tutuyor o performansını da çok seviyorum.



   Fırçası kıvrımlı ve biraz oynar başlıklı.Ama oynar başlıklı olmasının hiç bir espirisini ben keşfedemedim ama zararını da görmedim.Kıl fırça ve kılları yumuşak, gereksiz ayrıntılara mı giriyorum şu an neyse orayı geçeyim.Yapısı bitmeye yakın iyice koyulaştığında kirpikleri birbirine yapıştırabiliyor kılları bazı yerlerinde birbirine çok yakın çünkü ama şuan kullandığım son demlerinde, yapıştırması rahatsız edecek düzeyde değil bence.Kullanım ömrü açıldıktan sonra altı ay diğer çoğu Maybelline maskara gibi.



   Kirpiklerimden sadece Garnier'in kusursuz makyaj temizleme suyunu kullanarak çok kolay bir şekilde çıkıyor. Günlük kullandığım maskaranın akmamasından doğal durmasından ziyade çıkarırken de kirpiklerimi ve gözüme zarar vermemesi önemli benim için o konuda da çok başarılı.
   Rimmel London Lash  Accelerator yazımda da bahsetmiştim.Maybelline rimeller kötü içeriklerle sağlığımızı da tehdit etmiyor buraya da Ewg Skin Deep puanını bırakayım.Tercih etmek için de önemli bir neden.

   Neredeyse hepimizin favorisi olmayı hak eden bir maskara bence de.Eğer sizin de favorinizse en çok hangi etkisini beğendiğinizi yorum olarak bırakırsanız çok sevinirim.Favoriniz değilse de sizin favori maskaranız hangisi yazın mutlaka. Daha önce kullanmadıysanız da mutlaka deneyin derim hele ki maskara arayışındaysanız.
 Arayı çok açmamak ümidiyle bir sonraki yazımda görüşmek üzere.
 Mutlu günler! 
(Tüm yazı boyunca rimel mi yazsam maskara mı diye ikileme düştüm ben rimel demeyi daha çok seviyorum ama doğrusu maskara rimel rimmel markasından geliyor diye de biliyorum doğrusunu bilen varsa yazarsa da çok sevinirim :))) Böylesine mühim bir bilgiden beni mahrum bırakmazsa sevinirim :)) )

You Might Also Like

38 yorum

  1. Emeğinize sağlık sitenizi takipe aldım bloguma da beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler, takibe aldım ben de sizi :)

      Sil
  2. Maybelline maskaraları arasında ben de beğenmiştim bunu, rimmel markası ortalığı fena karıştırıveriyor zaten^^ maskara diyip geçiveriyorum ben o zaman :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rimel kelimesi daha güzel bence ama onun doğru bir terim olmadığını duymuştum bir yerden ama türk dil kurumunda rimel diye bir sözcük var kullanımı yanlış değil o zaman :))) bundan sonra rimel dicem :)

      Sil
  3. Rimmel diye yazılıyor :) takibe aldım,bende beklerim :))

    YanıtlaSil
  4. Şu yorumu gördükten sonra daha da mutlu olmamak elde değil :)) Çok teşekkür ederim bu güzel yorumların için, detaylı yazmaya çalışıyorum çünkü aynı ürünü herkes farklı sebeplerden alıp kullanıyor, daha faydalı olsun okuyan aradığını bulsun olumlu ya da olumsuz fikirleri oluşsun diye düşünerek yazıyorum ve çok daha önemlisi keyif alsın tabi ki :)) Benden de kocaman sevgiler!

    YanıtlaSil
  5. Maybelline maskara konusunda oldukça başarılı bir marka.

    YanıtlaSil
  6. En sevdiğiiim maskara ^^ Bende şiddetle herkese öneriyorum bayılıyorum bu maskaraya hiç makyaj yapma ama bir maskarayla günü kurtarırsın detaylı yazman cok hosuma gitti benimde motivasyon kaynağım burası ve iyiki blog açmışız <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ya sadece maskara olsun yeter :) Senin de en sevdiğin maskara di miii biliyorum.İyi ki açmışız gerçekten <3

      Sil
  7. Bu tip fırçalar beni pek memnun etmiyor =( Kalemine sağlk.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kirpik yapısıyla çok alakalı tabi ki, Teşekkürler :))

      Sil
  8. Giriş kısmını çok sevdim;bende blog okumayı çok sevdiğim için blog açmaya karar vermiştim.İyi ki de açmışım :) Bu maskarayı hala denemedim ama uygun fiyatlılar arasında en başarılı maskaralar Maybelline'e ait sanırım<3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi ki açmışsın :) Kesinlikle, başarılı sonuç vermelerinden fiyatlarına, ambalajlarının tatlılığından içeriğinin kalitesine kadar bence de çok başarılılar <3

      Sil
  9. Colossal'ı kullanıyorum bende, cılız kirpiklerime ancak o hacim veriyor. Ama bunun da epey bi methini duymuştum. Güzel bi yazı olmuş, ellerine sağlık:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Colossal serisinden sarı tüplü pembe yazılıyı kullanmıştım ben de, çok güzel hacim veriyordu evet :)) Teşekkürler <3

      Sil
  10. The Falsies Volum'express Black Drama'yı gerçekten severek kullanıyorum harika😍

    YanıtlaSil
  11. Eskiden favori mascaramdı ama artık slikon fırçalar daha çok hoşuma gidiyor:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Silikon fırçalılarla kirpikler daha kolay kavranıyor ve topaklanma riski de pek olmuyor haklısınız aslında :))

      Sil
  12. Merhabalar blog kesif tek geliyorum takibe aldım bende bloguma beklerim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoş Geldiniz :) Blogunuzu takip etmek için ''izleyiciler'' kısmını bulamadım eklerseniz daha rahat takip edebilirim, sevgiler!

      Sil
  13. Merhabalar maybelline rimellerine bayiliyorum,bende bloguma beklerim sevgiler :)

    bayankirpikk.blogspot.com

    YanıtlaSil
  14. Benim kirpiklerimde maskarayla şekil değiştirmeye çok meraklı.Bu yüzden gerçekten çok az maskara işe yarıyor.Bunu denemedim ama elimdekileri azaltabilirsem bakayım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de sizin memnun kaldığınız rimellere bakayım :)

      Sil
  15. Benim kirpiklerimde maskarayla şekil değiştirmeye çok meraklı.Bu yüzden gerçekten çok az maskara işe yarıyor.Bunu denemedim ama elimdekileri azaltabilirsem bakayım...

    YanıtlaSil
  16. Diğer bazı yazılarınızı da okudum gerçekten beğendim. benimde en çok kullandığım ve asla vazgeçemediğim tek makyaj ürünü rimeldir. Bu ürünü geçen sene bende kullanmıştım ama üstüne her türlü markayı deneyip en iyiyi bulmaya çalıştığım için bu ürünle ilgili detayları unutmuştum. Sayende tekrar geçen sene ki rimelime geri dönmeyi düşünüyorum. Güzel yazı olmuş ellerinize sağlık :)

    YanıtlaSil
  17. blog keşif etkinliğinden geliyorum canım seni takipteyim ben de beklerim :)

    YanıtlaSil
  18. Merhabalar,
    Blog keşif etkinliğinden geliyorum sizi takibe aldım bende beklerim :)
    http://yagmur-serhats.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
  19. Kalemine sağlık Tuba, gayet detaylı anlatmışsın. Çok kullandım bu rimeli..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler, ben de daha çok kullanıcam sanırım :)

      Sil
  20. güle güle kullan canım :) bende senin gibi blog arkadaşlarımı çok seviyorum iyiki varsın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne guzel bir yorum bu boyle, sen de iyi ki varsin 🌟

      Sil