Essence Rujlarım | 06 Barely There - 07 Natural Beauty

Cumartesi, Ekim 22, 2016



      Makyaj yaparken dudağıma lip balmdan fazlasını sürmeyenlerden olduğumu söylemiştim.Zaten hala 4 rujum var.Birinin yazısını bloga eklemiştim.Pastel Nude 536, en çok kullandığım o ve şimdi anlatacaklarımdan biri Barely there.İkisi de doğal tonlarda ve yapıları mat değil, kremsi,hafif parlak bitişli. Koyu rujlara da bayılıyorum boş gözler koyu dudaklar görünümünü çok seviyorum ama henüz kendimde değil :) 

   Barely There i bilmeyeniniz yoktur diye tahmin ediyorum. Bir ara çok popüler oldu 2 sene önce falandı sanırım ben de o zaman satın almıştım. Barely there in rengi içinde morluk bulunan bir gül kurusu. Morluk yerine kahveliği tercih ederdim ama böyle de gayet güzel. Yapısı kremsi ve parlak bitişli, Gün içinde defalarca sürseniz bile dudaklarınızı kurutmaz aksine nemlendirir yapıları çok güzel. 



Kalıcı değil en fazla 2 3 saat kalıyor bende ama tazelemesi çok kolay olduğu için önemli değil benim için.Ben tonunu yapısını günlük kullanımda çok seviyorum, buğday tenli olduğum için dudak rengimin biraz koyusu gibi zaten o yüzden çok doğal durduğunu düşünüyorum.



   Diğer renk ise tam bir pembe.İçinde hiç bir şeylik bulunmayan soğuk bir pembe :)) Bu sebepten kendisiyle pek alakam yok öyle duruyor daha ziyade.Bunu da o zamanlar çok görmüştüm çok doğal duruyor çok güzel bir renk diye tabi güzellik göreceli bir kavram.Ben kendime yakıştırmadım ama gerçekten doğal duruyor.Kendi dudağın pembeymiş gibi gözüküyor.Pembe renk veren lip balm dan hallice bir ruj.Beyaz tenlilerde çok güzel olabilir.
Swatchları da bu şekilde.



Siz günlük olarak en çok hangi ruju kullanıyorsunuz?

( Renkli kozmetikte daha çok rujlarda bulunan kurşunla ilgili yazılar okumuşsunuzdur.Ağır metal olduğu için gerçekten dikkatli olmak gerek.Elimdeki 4 ruja da internetten bulduğum kurşun testini uyguladım ve ne yazık ki 4 ünde de teste göre kurşun olduğunu gördüm.Bunu da belirtmek istedim, belki zamanla daha bilinçli hareket edebiliriz.Biz bilinçlendikçe kozmetik ürünlerini yapanlar da, nasıl daha sağlıklı olabilir sorusuna yönelirler.Bu kısmı moral bozma niyetiyle değil bilgilendirme amaçlı yazdığımı da belirtmek isterim  :))

Sevgiler

   

You Might Also Like

20 yorum

  1. Barely there olani ben de severek kullaniyorum ama digerini de begendim güle güle kullanmaya devam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aynen çok güzel rengi zaten dediğiniz gibi güle güle kullanmaya devam :)

      Sil
  2. İki ruju da çok severek kullanıyorum,07 tam dudak renginde ama 06 daha belirgin daha kışa yakışır bir ruj bence.Çok güzel bir yazı olmuş canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler <3 Senin de Barely There i çok sevdiğini biliyorum, gerçekten sonbahara kışa çok yakışıyor.

      Sil
  3. Natural beauty benim favorilerim arasında hoş bir renk:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben biraz daha şans vereyim kendisine o zaman :))

      Sil
  4. essence in bu serisinden bir ruj da bende var. dokularını çok seviyorum her ne kadar kalıcı olmasa da :) bu renkler de harikaymış, mutlulukla kullan =)

    YanıtlaSil
  5. Essence ürünlerini seviyorum genel olarak ama bunlarda cok güzelmis <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Gratisten kalktiktan sonra ben ulasamaz oldum kendilerine o konuda uzgunum :((

      Sil
  6. naturel beauty e bayıldım.Eline sağlık canım.Sevgiler...

    YanıtlaSil
  7. Essence'in bu serisinden birkaç renk ben de almıştım kalıcı olmadıkları için fazla elim gitmiyor ama nemlendirmesi açısından gayet iyi :) Çok güzel bir yazı olmuş, kocaman sevgiler <3 :)

    YanıtlaSil
  8. Merhaba, sizi çok beğendiğim mime davet ettiğim bloğumda :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa çok teşekkür ederim :)) ilk defa mime davet edildim keyifle yazıcam <3 <3

      Sil
  9. Bende pek Ruj kullanmıyorum. Ama sağdaki rujun rengi çok hoşmuş.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Barely There in rengi güzel ama gerçekten :))

      Sil