Favori BB kremim ''Pure Beauty-BB Krem''

Pazartesi, Şubat 01, 2016


     Fondöten kullanmadığımı hatta bir fondötenimin bile olmadığını önceki yazılarımdan birinde bahsetmiştim.Yüzümdeki renk eşitsizliklerini gidersin,yüzümde bir şey var gibi durmasın ve hissettirmesin,uygun fiyatlı kolay ulaşılabilir olsun bir şey alayım dedim memnun kalan onlarca kişinin referansı üzerine gittim satın aldım Watsons'tan ve aradığımı buldum.

 İlk yüzüme uyguladığımda neden daha önce almadım, bunu sürmeden asla dışarı çıkmam dedim hatta :)) İncecik,nemli bitişli,doğal duran,kapatıcılığı benim için gayet yeterli olan, rengi bana uyan,küçücük bir miktarı tüm yüzüme yeten enfes bir şeydi çünkü.İlk izlenimim, şimdiki fikrimle aynı.Bitmek üzere elimdeki hemen gidip yenisini alacağım.


   Ürünün tek renk seçeneği var açık kumral olmama rağmen renginde bir sorun yaşamadım kore markası olduğu için beyaz tenlilere göre yapılmış.Bej alt tonlu,normal bitişli ıslak ya da pudralı bir bitişi yok.Kalıcılığı min 4-5 saat sürüyor.Sürdükten sonra yüzüme tam oturuyor bir şey sürmüşüm gibi durmuyor.Güneş koruma faktörü de içeriyor.

   Güzel yanı çok evet ama yüzümü sildikten sonra sivilce, bir şey yapmış mı yapmamış mı burası da çok önemliydi tabi ki her gün kullanmasam da şimdiye kadar bu üründen diyebileceğim, yüzümde bir sorunla da karşılaşmadım.Benim tam not verdiğim bir bb krem oldu kendisi.
   Kutusunda paraben,lanolin ve alkol içermediği yazıyor.Ayrıca tüm içerik listesini EWG Skindeep'te (Site 1 ile 10 arası derecelendiriyor kimyasal içerikleri,yayınlanmış makalelerle de kaynak gösteriyor) arattığımda tek tek, 4  ten yüksek derecelendirdiği zararlı bir bileşen içermemesi,çok büyük çoğunluğunun zararsız olması (1) beni çok şaşırttı açıkçası.İçim rahat kullanmaya devam ederim bu bb kremi :))

   Elle uygulandığında en iyi sonucu verdiğini söyleyenler var bence de öyle ama ben Real tech. expert face brush la uyguluyorum incecik çok doğal duruyor.bir bb krem hakkında başka ne söyleyebilirim, kokusunu merak ederseniz hafif bir gül kokusu var ama çok hafif uyguladıktan sonra ben duymuyorum kokusunu :)) Fiyatı da 28 tl olması lazım.

   Edit : RT makyaj süngeriyle uyguladıktan sonra iyice vazgeçilmez oldu benim için.Nemli makyaj süngeriyle o kadar doğal duruyor ki kendim cildimde seçemiyorum ürünü.Bu da aklınızda olsun diye eklemek istedim :)

   Aklınıza takılan bir yer varsa yorumlarda bana yazın mutlaka.Kullandığınız bir bb krem mi memnun musunuz siz de? Daha iyisini kullandınız mı bana tavsiye edebileceğiniz başka bir bb krem var mı? Daha iyisi muhakkak vardır neye göre daha iyisi uygun fiyatı ve kolay ulaşılabilirliği kriterlerine göre daha iyisi varsa benimle de paylaşırsanız çok sevinirim.Bir sonraki yazımda görüşmek üzere :))
   
   

   
    

You Might Also Like

20 yorum

  1. Bu bb kremi denemek çok istemiştim ama tek renk seçeneği olduğunu duyunca çok üzülmüştüm.
    Herkes çok memnum ama rengi maalesef ki bana uymuyor :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kore markası olduğundan sanırım o da :) cc kreminde 2 renk seçeneği var aslında buna da yapabilirlermiş :))

      Sil
  2. Ben şu an Farmasi kullanıyorum çok da memnunum detaylı yazısı blogumda var hatta :)) Ben arkadaşım vasıtasıyla almıştım fakat internet üzerinden de sipariş etmek mümkün instagram vb. yerlerde de satışı yapılıyor bir bakmanı tavsiye ederim ^^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazıyı okumaya geliyorum :)) Farmasi'nin de seveni çok instagram'ım yok, kendi internet sitesi varsa ordan bakabilirim,tavsiyen için teşekkürler.

      Sil
  3. Ceyda arkadaşımın sayesinde keşfettim sizi,merhabalar :) Sevdiğim bir bb krem.Cc kremindende memnunum ancak bb kremini daha çok seviyorum :)Sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba :) Yorumunuz için teşekkürler sizi takipteydim zaten çok dolu dolu bir blogunuz var beni takip etmenize de çok sevindim :) Sevgiler

      Sil
  4. Blog keşif etkinliğinden geliyorum bana da beklerim. Yeni yayın ve yorumlarda görüşmek dileğiyle:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok sevindim okumanıza, takip etmenize hemen geri dönüş yaptım blogunuzdan öğrenecek çok şeyim var :) Sevgiler

      Sil
  5. ambalajının rengi beni benden aldı :) ben bunu sırf tasarımı için alırım çok güzel

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sirf dis gorunusunden alsan pisman olmadan cok rahat bitirebilecegin bir urun,boyle bir ihtiyacin varsa bir bak bence,ten ren rengin uyuyorsa yuzunu gercekten aydinlik,saglikli gosteriyor :)

      Sil
  6. Çok duydum sevenini, bende günlük makyajım da böyle bir ürün arıyorum. Bakıcam sanırım buna. Takipteyim bende beklerim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle bakmalısın :) Tabi ki hemen bloguna geliyorum.

      Sil
  7. Merhaba en cok denemek istedigim ürünlerden kendisi ama yaglanma yapar mi o konuda kararsizim :( görüşmek üzere ^-^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben yine de bi denemeni tavsiye ederim.Öyle ıslak bitişli bir bb krem değil, gün içinde yağlanma problemi yaşarsan da transparan bir pudrayla üstünden geçebilirsin.Bu arada mailime bildirim gelmemiş geç cevaplayabildim :(( Görüşmek üzere ^-^

      Sil
  8. Merhabalar bloğunuzu takipteyim:) bana da beklerim. Ellerinize sağlık!
    Sundaybunday.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler! Hemen takip ediyorum sizi :)

      Sil
  9. Benim gördüklerim de aynı şekilde rengi haricinde yapısını beğenmeyen hiç bir kişi de görmedim şimdiye kadar :) Almak zorunda hissetme tabii ama bence çok güzel bir bb krem her şeyiyle, senin de deneyip memnun kalmanı çok isterim. Bu tatlı ötesi yorumun içinde ayrıca çok çok teşekkür ederim 😍

    YanıtlaSil
  10. ıslak bitişli mi acaba :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şimdi görüyorum sorunuzu :(( cilt tipinize göre değişir aslında cildiniz yağlıysa sizde ıslak bitişli duracaktır ama cildiniz yağlanma yapmıyorsa kendi cildinizmiş gibi gözüküyor cilde çok iyi oturuyor tam olarak ıslak bitişli diyemem :)

      Sil