Daimi Favorilerim Renkli Kozmetik #2

Cumartesi, Ekim 27, 2018


Bugün yine kullanmaktan asla vazgeçmeyeceğim, bitseler ya da başlarına bir şey gelse hiç düşünmeden tekrar satın alabileceğim 5 favori ürünümü seçtim. İlkini okumayanlar için linki buraya bırakıyorum ve başlıyorum:)




Rimmel London Match Perfection Kapatıcı : O kadar seviyorum ki bunu, benim cildimle çok iyi anlaşıyor :) Göz altlarımı aydınlık ve çok iyi gösteriyor, sivilce ve kızarıklıklarımı hafif yapısına rağmen güzel kapatıyor. Çizgilenme yapmıyor, rengi oksitlenmiyor, sonsuza kadar kapatıcı olarak bunu kullanabilirim. Kendini kesinlikle belli etmiyor ve gerçekten işe yarıyor. Benim rengim 030 Classic Beige şu an üçüncü tüpümdeyim. Makyaj koleksiyonumda mutlaka tutacağım bir kapatıcı.


Sleek Oh So Speacial Far Paleti : Bunun renkleri ve yapısı o kadar güzel ki. En sevdiğim yanı, bu paletle her türlü makyajı yapabiliyor olmam. Benim en kurtarıcı göz makyajlarımdan biri, ışıltılı kahverengi bir farı tüm göz kapağıma sürüp rimelle makyajı tamamlamak, bunu yapabileceğim çok güzel bir ışıltılı kahverengi mevcut. Ya da mat kahverengilerle geçişli bir göz makyajı yapabiliyorum ya da ışıltılı pembeleri yine tek başına daha fresh ve canlı gözükmek istediğim zamanlarda kullanıyorum, sağ üstteki iki rengi kesik uclu fırça ile eyeliner gibi uygulayabiliyorum daha bir sürü günlük makyaj çıkıyor ayrıca harika özel gün makyajları da yapabiliyorum şahane bir palet gerçekten ve özellikle ışıltılı renkler o kadar kremsi ve pigmentli ki bu sadece Sleek'in bu paletine özgü bir durum bence :) Elimdeki diğer Sleek paleti bu kadar kremsi yapıda değil. Mat koyu kahve ve siyah farın olması da çok iyi benim için ikisini de eyeliner gibi uygulayabiliyorum istersem, yani bu paletim olduğu sürece başka palet aramıyorum :) 


The Balm Bahama Mama : Tek bir kontür ürünüm var o da bu, istediğimi çok güzel bir şekilde bana verdiği için yıllardır başka macera aramıyorum. Yüzde çok doğal duruyor bunun sebebi de The Balm ürünlerinin çok ince yapılı ve pigmentli olmalarından kaynaklanıyor. Allık Bronzer konusunda çok güvenirim The Balm'a. Bazen sık kıllı tok fırçalarla kontür yapıyorum bazense seyrek kıllı daha tombik fırçalarla yüzüme bronzer gibi uyguluyorum. Far olarak da kullanıyorum her türlü çok güzel. 


Farmasi Mat Seriden Wintage Rose : Soğuk tonlu bir gül kurusu nude bu, swatchunda sıcak gibi çıkmış ama biraz daha soğuk bir ton dudağımda öyle duruyor :). Her makyajla oluyor, neredeyse her gün sürebilirim yapısı da çok ince ve hafif, matlığından dolayı da kalıcığı gayet güzel. Koyu göz makyajınin nude u da bu bir rimel bir rujdaki nude da bu, her türlü çok güzel oluyor bence :)


Benefit Rockateur Allık : Gül kurusu renginde belki içinde hafif bir şeftalilik barındıran aşırı ince ışıltıları olan her makyaja her görünüme uyan joker allığım. En doğal duran en bakımlı ve güzel gösteren allığım bu, net. The Balm allıklardan belki daha yumuşak ve ince bir yapısı var, oldukça da kalıcı. Far olarak sürdüğümde de istisnasız soruluyor umarım bitene kadar fiyatları daha makul seviyeye ulaşır :)

   Makyaj koleksiyonumun olmazsa olmaz ürünlerden bahsettim bugün de, bu seri bu şekilde devam edecek bakalım bir sonraki favori 5 ürünüm hangileri olacak ben de merak ettim :)) Çekmecemi açıp uzun uzun düşünüp seçiyorum sizin için seçmesi de yazması da çok keyifli bir seri bu, umarım işinize yarar.
 Bir sonraki yazımda görüşmek üzere. 
Beni İnstagram'dan da takip etmeyi unutmayın.
Sevgiler.






You Might Also Like

4 yorum

  1. bilgilendirici yazın için teşekkür ederim efem.

    YanıtlaSil
  2. Bu seriyi keyifle okuyorum ben de ^_^ Match Perfection kapatıcı benim ilk kapatıcım ve birkaç haftadır severek kullanıyorum ben de. Rengi, yapısı gerçekten güzel, hatta fondöteni de aynı renkte olsaymış süper olurmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu seriyi sevmenize çok çok sevindim :) çok çok iyi bir kapatıcı ya, fondöteninde de gözüm var aslında ama fondöten insanı değilim, kullanmayı çok sevmiyorum o yüzden hiç bakmadım, renk konusu çok önemli ten ürünlerinde fondöteninin renkleri güzel değilse hiç bakmayayım bile o zaman :) Teşekkürler güzel yorumun için.

      Sil