Alterra | Üzüm ve Beyaz Çaylı Göz Kremi

Pazar, Haziran 30, 2019



   Herkese selam, bugün de ikinci göz çevresi kremi deneyimimden bahsedicem blogda. Alterra, Rossmann'larda satılan baya güzel ürünlerinin olduğu, doğal, organik içerikler kullanan, vegan, güzel bir Alman markası. İçeriklerinin zenginliğine göre fiyatları da oldukça uygun. Bir önceki göz çevresi kremimi çok sevmiştim ama bitince tekrar bulamadığım için, yine etkin içerikler barındıran uygun fiyatlı bir göz çevresi kremi aramaya başladım ve bu kremi buldum.


   Alterra Üzüm ve Beyaz Çaylı Göz Çevresi Kremi, özellikle daha fazla neme ihtiyaç duyan, ilk ince çizgilerin görüldüğü göz çevresi için geliştirilmiş. Tam da 20'li yaşlar için, o bölgeyi gerçekten nemli tutmamızı sağlayacak, aynı zamanda antioksidanlar ve aktif içeriklerle yaşlanma karşıtı bir etki de sağlamayı amaçlayan güzel bir göz çevresi kremi.

   Göz çevresi kremlerinden mucize beklemediğimden, sadece nem ve daha aydınlık daha sıkı bir göz çevresi beklediğimden daha önce de bahsetmiştim. Göz çevresi, vücudumuzun diğer geri kalanının da olduğu gibi bir çok sebebe bağlı olarak gelişim, değişim gösteriyor. Bu değişim en başta kalıtım olmak üzere beslenme, alışkanlıklar vs. bir çok sebebe bağlı. Bunları da unutmamak lazım. Cilt bakım ürünlerinin etki edebilmeleri de içlerindeki etken maddelere ve bulunduğu yoğunluklara bağlı. Etki edebilecek ürünler seçmek önemli.


  Alterra Üzüm ve Beyaz Çaylı Göz Çevresi Kremi'nin içerdiği aktif maddeler, organik beyaz çay özü (yeşil çay), organik zeytin yağı, üzüm çekirdeği yağı, üzüm çekirdeği ektresi  hyaluronik asit,  pentavitin (bilinen en etkili nemlendiricilerden). Sudan hemen sonra alkol var, altta organik tarımdan elde edildiği belirtilmiş. Alkol bazı etken maddelerin daha iyi çözülmesini ve aktifleşmesini de sağlayabiliyor. Sanırım o sebeple kullanıyorlar, kesinlikle tahriş ettiğini hissetmiyorsunuz, yazmasa kesinlikle anlaşılmaz. Alterra'dan benim gördüğüm her ürününde de organik tarımdan elde edilmiş alkol var, vardır bir bildikleri bence :) Alkolü görüp, kremin güzelliğini es geçmeyin diye yazıyorum buraları :) İçerik listesini gerçekten çok beğendim ama bir ürünün iyi olup olmadığını sadece içerik listesine bakarak da anlayamıyoruz deneyim de çok önemli. Deneyimime gelecek olursak, göz çevrem için bu yaşta yapabileceğim bakımı bence bu kremle yapıyorum.

   Nem konusunda kesinlikle çok başarılı ki göz çevresinde en önemli şey. Etkili bir nem veriyor, gece sürdükten sonra sabah yüzümü yıkayınca tekrar sürmeme kesinlikle gerek bırakmıyor. Sabahları uygulamayı es geçebiliyorum bu sebeple ama genelde atlamadan düzenli kullanıyorum. Göz çevrem daha aydınlık, daha sıkı oluyor kullanmadığım dönemlere göre. Her iki göz çevreme de birer toplu iğne başı kadar koyup, parmağımla pıt pıt masaj yaparak, dış köşelere biraz fazla  yoğunlaşarak göz kapağım da dahil, uyguluyorum. Emilimi hızlı, üstte ürün kalmıyor, makyaj altına kullanmaya müsait. Benim sevdiğim bir göz çevresi kremi oldu, bittikçe tekrar tekrar alabilirim 20li yaşların sonuna kadar :)


   Benim yaşlarımdaysanız, göz çevreniz kuru ve donuksa size de iyi gelebileceğini düşünüyorum. Klasik göz çevresi kremi boyutunda, 15 ml, ancak sabah akşam uygulamayla en az altı ay kullanabilirsiniz. Tüpü ağzına kadar dolu, çok bereketli de bir ürün. Yüzünüz nemsiz, kuruysa bu serinin yüz kremlerine, serumlarına da bakabilirsiniz.

   Ayrıca göz çevresi kremlerini, nazolabial çizgilerinizin olduğu ağız kenarlarınıza da uygulayabilirsiniz ben parmağımda kalanı oraya da yediriyorum :) Aynı mantık var orada da çünkü. Sizin bana önerdiğiniz göz çevresi kremleri var mı, siz hangi göz çevresi kremini kullanıyorsunuz? Bu kremi kullananınız var mı sizin deneyimleriniz neler benimle paylaşırsanız çok sevinirim.

Beni İnstagram'dan da takip etmeyi unutmayın.
Bir sonraki yazımda görüşmek üzere.
Sevgiler.

You Might Also Like

9 yorum

  1. Yaş olarak bana hafif kalacak bir ürün anladığım kadarıyla; ama bana daha genç ciltler için krem önerisi sorulduğunda aklımda olacak ^_^ çok sevgiler!!

    YanıtlaSil
  2. Alterra daha fazla ilgi gösterilmeyi hak eden bir marka.Umarım ülkemizden gittiğinde pişman olmayız.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok haklisin, az kisi biliyor Alterra'yi ama icerik meraklilarinin cok sevdigi markalardan 💛 Rossmann gitmedikce gitmeyecektir 😊 bildigim kadariyla Rossmann'in kendi markalarindan🌸

      Sil
  3. Merhaba. Blogunuz oldukça dolu ve yararlı bilgiler barındırıyor.Emeğinize Sağlık.Eğer zaman ayırmak isterseniz,yeni açtığım bloga göz atıp takip ederseniz beni oldukça mutlu edersiniz.Sağlıcakla Kalın.

    https://hepfragmanizle.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  4. Neutrogena Hydro Boost serisinin göz kremini öneririm. İçeriği sade ve güzel bir ürün.

    YanıtlaSil
  5. Hi dear, I just found your blog. You're amazing. Follow for follow? I already follow you. <3

    YanıtlaSil
  6. Hi dear, I just found your blog. You're amazing. Follow for follow? I already follow you. <3

    YanıtlaSil
  7. Merhaba blogunu yeni keşfettim Çok hoş bir blog takipteyim :)

    YanıtlaSil