Maybelline | Great Lash Maskara

Cumartesi, Mart 02, 2019

 


   Selam, bugün bir hevesle aldığım ama hiç memnun kalmadığım maskarayı anlatayım. Eski makyaj severlerdenseniz, ülkemizde olmadığı için, bu maskarayı uzaktan sevip merak etmişsinizdir siz de benim gibi. Yıllardır hep çok tatlı buldum ve merak ettim sonra şans eseri a101'de gördüm ve aldım, şu küçük marketler şaşırtabiliyor bazen bizi :)


   Maybelline Great Lash maskaranın fırçası kıl bir fırça ve fırça matkap ucu gibi, makyaj ve matkap da ne alakaysa betimlemelerim şahane gerçekten. Yani, kıllarının aralarında belirgin boşluklar var ve bence bu sebepten her kirpiği kavrayamıyor. Kirpikleri sadece boyayan ve biraz belirginleştiren maskaralardan. Hacim etkisi hiç yok nerdeyse. Bir de kirpikleri aynı hizada tutamıyor, bazıları aşağıda bazıları yukarıda belirginleşmiş olarak kalıyor, dağınık bir kirpik görüntüsü oluşturuyor bu da benim hiç sevmediğim bir görüntüdür. Aynı hizada, muntazam kirpikler severim, ve hacim vermeyen maskaraya maskara da demem :) Dökülme yapmıyor, kolay çıkıyor oraları güzel.


   Maybelline Great Lash maskaraya hiç elim gitmiyor makyaj yaparken, bir şans daha vereyim ya dediğimde hep beni pişman ediyor. Bu maskara ara sira a101 lere gelebiliyor ve fiyati 15 tl oluyor. İnternette de var ama biraz daha fazla fiyati ve guzel bir maskara olmadigi icin ben takipcilerime tavsiye etmem. Yine de denemek isterseniz a101'de gordugunuz zaman denemenizi tavsiye ederim. Çok gençseniz çok hafif maskaralar istiyorsanız size yakışabilir, tipi dolayısıyla yine bir şans verebilirsiniz belki ama kirpikte hacim ve uzatma etkisini çok seven, risksiz sizi pişman etmeyecek maskaralara alışmışsanız bu size tırt gelir :) Hiç bulaşmayın bence. Favori maskarama ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz mesela. 
Beni İnstagram'dan da takip etmeyi unutmayın.
Bir sonraki yazımda görüşmek üzere.
Sevgiler♥

You Might Also Like

5 yorum

  1. Benim de performansını sevebileceğim bir maskara gibi görünmüyor ancak tasarımı çok hoşmuş gerçekten, şeker gibi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet kesinlikle çok tatlı, kandırdı beni ♥ Maskarada performans çok önemli, hafifçe belirginleştirmesi bize yetmezz :)

      Sil
  2. Tubacım ben de denemiş hafif uzatma harici bir etkisini görememiştim :(

    YanıtlaSil
  3. Alt kirpik için uygun bence

    YanıtlaSil